Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică a dezvăluit ce planuri are Ianis Hagi. Motivul pentru care a ales să meargă la Genk, deşi avea oferte mai bune

EXCLUSIV | Nicolae Dică a dezvăluit ce planuri are Ianis Hagi. Motivul pentru care a ales să meargă la Genk, deşi avea oferte mai bune

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică este de părere că Ianis Hagi a fost foarte inspirat când a ales să meargă la Genk, deoarece campioana Belgiei îi va oferi oportunitatea să crească în continuare. Dică susţine că Genk este pentru Ianis doar o haltă în drumul spre fotbalul important.

Din mulţimea de oferte pe care Gică Hagi a declarat că Ianis le are, mijlocaşul de 20 de ani a ales să meargă la Genk, deşi se vorba despre nume mari din fotbalul european. Internaţionalul român este deja în Belgia, alături de tatăl său şi de Gică Popescu şi astăzi urmează să facă vizita medicală.

Nicolae Dică este de părere că Ianis a făcut o alegere înţeleaptă. Fostul antrenor al FCSB-ului susţine că Genk îi va oferi ocazia să crească în continuare şi va reprezenta o rampă de lansare către echipele mari din Europa. De altfel, Ianis a declarat în mai multe rânduri că aceştia sunt paşii pe care vrea să-i urmeze şi îşi doreşte să meargă la o echipă la care să joace meci de meci:

”Din punctul meu de vedere, e corectă (n.r. decizia de a se transfera la Genk). Eu am spus că trebuie să meargă la o echipă, nu un nume foarte mare, să meargă undeva unde să poată să joace meci de meci. Doar aşa poate să crească în evoluţii. Şi această alegere cred că este foarte bună. Mă gândesc că s-au gândit că şi Răzvan Marin a mers tot în Belgia, la Standard, a reuşit să aibă evoluţii bune şi apoi a ajuns la Ajax, o echipă foarte mare din Europa. Mă gândesc că şi Ianis ar putea să aibă acelaşi parcurs.

În afară de calităţile pe care le are şi le-am văzut cu toţii, e caracterul pe care îl are Ianis. Şi cred că se va impune acolo şi cu siguranţă va ajunge la o echipă mai mare din Europa. Acum pot să spun că vine de la un alt nivel, are doi ani experienţă în Liga 1 de când a venit de la Fiorentina, o personalitate mult mai mare în acest moment, acest campionat european bun, a reuşit să debuteze şi la echipa naţională mare... Cu siguranţă încrederea lui va fi alta faţă de când s-a dus în Italia”
, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ianis haginicolae dica 

viewscnt
Articole similare