Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică a răbufnit! Secundul naţionalei a fost întrebat despre plecarea staff-ului lui Mirel Rădoi. Ce îl deranjează

EXCLUSIV | Nicolae Dică a răbufnit! Secundul naţionalei a fost întrebat despre plecarea staff-ului lui Mirel Rădoi. Ce îl deranjează

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Dică, secundul naţionalei României, a susţinut că nu s-a pus problema ca staff-ul lui Mirel Rădoi să plece de la prima reprezentativă. În schimb, Dică a fost deranjat de modul în care au fost analizate partidele tricolorilor.

Nicolae Dică, iritat de comentariile la adresa naţionalei

România a pierdut tot în doar o săptămână. Naţionala condusă de Mirel Rădoi a ratat calificarea la EURO 2020, după înfrângerea din Islanda, scor 2-1. Apoi, tricolorii au pierdut cu Norvegia, 4-1, şi Austria, 1-0, în Liga Naţiunilor. 

Nicolae Dică a susţinut că nu s-a pus problema unei schimbări de selecţioner, dar a fost deranjat de modul în care oamenii din fotbal au analizat partidele României:

"Nu s-a pus niciodată problema ca noi să plecăm. Am vorbit despre ce trebuie să facem la meciul următor. La Mogoşoaia am vorbit despre ce urmează să facem în următoarele două meciuri. La Viitorul au trecut cinci luni şi am spus că nu au reuşit să-şi impună stilul. Noi avem cinci meciuri în două luni de zile. Îi luăm pe cei mai buni. Noi avem principiile noastre. În ultimele trei jocuri au fost lucruri care nu au ieşit. Nu s-a pus în discuţie ca noi să plecăm în acest moment. 

Am văzut că se analizează mult. Noi învăţăm din aceste critici. Noi încercăm să învăţăm din acestea. Mi-aş dori ca lumea care vorbeşte despre naţională să analizeze jocul. Să ne spună dacă naţionala joacă în sistemul "x", să ne spună cum ne apărăm, cum atacăm, iniţiem atacul de la portar, de la fundaş, nu iniţiază, iniţiază...

Puteam şi eu să vin să spun că Viitorul nu face nimic. Dar am spus că joacă bine, încercăm să fim şi noi pozitivi. Noi încercăm ceva diferit faţă de ce s-a făcut până acum. Hai să încercăm să analizăm aceste lucruri. Am văzut pe faza defensiv sau pe ofensivă asta şi asta. Nu putem bate din palme şi să facem lucruri. Cu Austria nu ştiu câtă lume a observat în prima repriză cum am iniţiat noi jocul. Mi-ar fi plăcut ca la emisiuni să se spună că în prima repriză s-a făcut asta şi în a doua repriză nu s-a făcut asta. Aşa vin şi eu la emisiuni şi vorbesc despre fotbal şi încerc să iau lucrurile pozitive", a declarat Nicolae Dică în cadrul emisiunii "Sport Report".  

 

Afla mai multe despre: nicolae dicaromaniamirel radoiechipa nationala 

viewscnt
Articole similare