Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică, anunţ despre starea lui Bogdan Planic: "Acestea sunt şansele să joace cu Dinamo"

EXCLUSIV | Nicolae Dică, anunţ despre starea lui Bogdan Planic: "Acestea sunt şansele să joace cu Dinamo"

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a anunţat, miercuri, că fundaşul Bogdan Planic are şanse de 50-60% de a evolua în marele derby cu Dinamo, de duminică.

"Cam 50-60 la sută este apt (n.r. Planic). Planic, de exemplu, ar avea două săptămâni de când nu a jucat. Nu s-ar pune problema de formă. La Stan ar fi o perioadă mai lungă. El trebuie să simtă, eu nu pot să-l forţez. Mai bine bag altul care e 100%.

Bălaşa, nicio şansă. Planic şi Stan au şanse să joace. Am jucat ultimele meciuri cu Roman, dar chiar dacă a fost o poziţie nouă pentru el, a făcut-o foarte bine", a declarat Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Meciul dintre Dinamo şi FCSB se joacă duminică, de la 21:00, în direct la Telekom Sport 1

Din informaţiile Telekom Sport, Alexandru Stan s-a antrenat fără probleme în această săptămână şi va fi titular în partida cu Dinamo, iar alături de fotbalistul transferat de la Astra, în echipa FCSB-ului ar mai putea avea loc două reveniri importante. 

La antrenamentul de miercuri, cei doi titulari obişnuiţi din centrul defensivei, Bogdan Planic şi Mihai Bălaşa, s-au antrenat pentru o perioadă de timp cu restul grupului, la intensitate maximă, după care au continuat pregătirea separat. E clar că cei doi nu sunt la 100% din potenţial, însă în funcţie de decizia staff-ului medical, ar putea fi folosiţi cu Dinamo. Nicolae Dică speră ca măcar unul dintre ei să poată juca din primul minut.

În ultimele partide, FCSB a evoluat cu formule defensive improvizate, Lucian Filip şi Junior Morais fiind folosiţi în centrul defensivei.

 

Afla mai multe despre: fcsbplanicstan 

viewscnt
Articole similare