Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică e sigur că Florinel Coman va prinde un transfer într-un campionat de top: "Italia, Spania, Anglia sau Germania. E un jucător cu calităţi!"

EXCLUSIV | Nicolae Dică e sigur că Florinel Coman va prinde un transfer într-un campionat de top: "Italia, Spania, Anglia sau Germania. E un jucător cu calităţi!"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (39 de ani), antrenorul secund al echipei naţionale, crede că Florinel Coman (22 de ani) va prinde un transfer într-un campionat puternic din Europa în viitorul apropiat. Calităţile sale îl recomandă pe Coman pentru o astfel de mutare, spune Dică, omul care l-a antrenat pe cel poreclit "Mbappe" la FCSB.

În contextul în care se discută foarte mult despre o eventuală plecare a lui Coman de la FCSB, Nicolae Dică, întrebat fiind, şi-a dat cu părerea la Telekom Sport şi a spus că Florinel Coman poate juca în campionatele tari din Europa. Fotbalistul FCSB e într-o ascensiune continuă după Campionatul European de tineret din vara lui 2019, când a marcat o dublă împotriva Angliei (4-2).

"La cum îl ştiu eu pe Coman, cred că este unul dintre jucătorii care poate să joace în campionate gen Italia, Spania, Anglia sau Germania, campionate mai puternice pentru că este un jucător cu calităţi", a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Florinel Coman este dorit de Orlando City, în SUA, dar şi de italienii de la AS Roma, conform presei din "Cizmă". "Mbappe" e golgheterul Ligii 1 la cel mai bun sezon al carierei: a marcat 14 goluri şi a livrat 10 pase de gol în 35 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon la FCSB.

  • 5,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, conform specialiştilor de la Transfermarkt.

Afla mai multe despre: florinel comannicolae dicatransfer 

viewscnt
Articole similare