Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Nicolae Dică i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu în războiul cu CFR: ”De ce nu-i dai banii omului? Şi-a făcut treaba, merită!”

EXCLUSIV Nicolae Dică i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu în războiul cu CFR: ”De ce nu-i dai banii omului? Şi-a făcut treaba, merită!”

CFR Cluj

Comentarii

Edi Iordănescu se judecă cu CFR Cluj, fosta echipă, care îi datorează o anumită sumă de bani!

EXCLUSIV Nicolae Dică sare în apărarea lui Edi Iordănescu: ”De ce nu-i dai banii omului? Şi-a făcut treaba la CFR, merită!”

Edi Iordănescu, tehnicianul celor de la FCSB, e în plin proces cu fostul club, CFR Cluj, care are să-i plătească despăgubiri importante, aproximativ 185.000 de euro! 

Comisiile au judecat cazul şi i-au dat dreptate antrenorului FCSB-ului, anunţă GSP.ro, iar CFR este bună de plată. Singura variantă a celor de la CFR Cluj este să facă apel la TAS!

”Nu înţeleg cum un antrenor, jucător care are trecut pe contract suma, nu îi dai bani. Trebuie să-i dai banii, de ce trebuie să-l pui să stea pe la comisii, când ştii că tot trebuie să-i dai banii? Că te mai amănă 1-2-3 luni cu comisiile, de ce nu-i dai banii direct omului? Şi-a făcut treaba, îi merită”, a răbufnit Nicolae Dică, în direct, la Telekom Sport. 

Din informaţiile GSP.ro, acesta are de recuperat aproximativ 185.000 de euro de la CFR Cluj. În aceeaşi situaţie cu Edi se află şi secundul Alexandru Radu, care ar avea de încasat 50.000 de euro. 

Ce spune Marius Bilaşco despre acest episod:

Marius Bilaşco a vorbit despre episod şi a recunoscut că CFR Cluj îi este datoare lui Iordănescu Jr.

''E o sumă pe care ii datorează lui Edi şi va fi achitată. De ce s-a ajuns aici n-aş putea să spun... pentru că anumite lucruri s-au întâmplat cu ceva timp în urma şi nu aş putea să zic. Nu avem ce sa atacăm la TAS din punctul meu de vedere.

N-aş putea să spun de ce s-a ajuns la un litigiu, atât cât ştiu eu. Ştiu că a fost o înţelegere între antrenor si clubul. El, ştiţi foarte bine, că a decis că nu a vrut să mai continue. Din câte stiu eu mai sunt câteva restanţe la oameni din staff de a lui Edi. Se vor achita, nu s-a pus problema niciodată. Au fost priorităti legate de jucători şi urmează să se clarifice şi restul'', a mărturisit Marius Bilaşco, în exclusivitate, pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: cfr clujedi iordanescunicolae dica 

viewscnt
Articole similare