You are here:

EXCLUSIV | Nistor dezvăluie o discuţie interesantă avută cu Mircea Rednic: "Dane, eu îţi garantez asta!"

EXCLUSIV | Nistor dezvăluie o discuţie interesantă avută cu Mircea Rednic: "Dane, eu îţi garantez asta!"

Fotbal intern

Comentarii

Căpitanul echipei Dinamo, Dan Nistor, a dezvăluit o discuţie avută cu Mircea Rednic atunci când "Puriul" a revenit în Ştefan cel Mare, discuţie care îl face pe mijlocaş să se gândească serios la play-off.

"După ce a venit la echipă, chiar am avut o discuţie cu dânsul şi mi-a zis «Dane, dacă în pauza de iarnă vom fi la trei puncte de play-off, eu îţi garantez ţie că noi vom intra în play off». Şi uitaţi că aproape s-a adeverit acest lucru, mai avem acest pas, e un pas foarte important care trebuie să-l facem să strângem foarte bine rândurile, să câştigăm şi meciul de joi şi cum a zis şi dânsul vom fi la trei puncte", a declarat Dan Nistor, pentru Telekom Sport.

Mijlocaşul lui Dinamo conştientizează importanţa meciului cu Astra şi face apel la fani să vină alături de echipă la Giurgiu.

"Este o echipă foarte bună. Să nu uităm că acum un an din cauza lor nu am intrat în play-off, asta trebuie să ne motiveze şi mai tare, să mergem cu dorinţa de revanşă şi să câştigăm.
Au şi un jucător important care nu va juca, din punctul meu de vedere Denis Alibec e unul dintre cei mai buni atacanţi din România. El a demonstrat la Astra, a câştigat campionatul şi a demonstrat că este un atacant foarte bun. De aceea a fost pe unde a fost.

Sperăm ca la meciul de joi, şi pe această cale fac un anunţ, ştiu că este foarte greu pentru că e la mijlocul săptămânii şi suporterii sunt la serviciu, dar din suflet îi rog să vină în număr cât mai mare la meci şi să ne susţină", a mai spus Nistor.

Meciul dintre Astra şi Dinamo este programat joi, de la 20:00, în etapa a 21-a a Ligii 1. înaintea acestei partide, echipa antrenată de Costel Enache ocupă ultimul loc de play-off, cu 28 de puncte, la un avans de şase puncte de formaţia din Ştefan cel Mare, care se află pe poziţia a 11-a.

Afla mai multe despre: nistorrednicdinamo 

viewscnt
Articole similare