Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Niţă n-a vrut să plece la Sparta Praga. Cine l-a convins să semneze şi ce salariu va avea în Cehia: "El nu este sclavul banilor"

EXCLUSIV | Niţă n-a vrut să plece la Sparta Praga. Cine l-a convins să semneze şi ce salariu va avea în Cehia: "El nu este sclavul banilor"

Fotbal intern

Comentarii

Niţă pleacă de la FCSB după mai bine de 4 ani. Are în palmares două titluri de campion, o Cupă a României, o Supercupă şi două Cupe ale Ligii. Va semna cu Sparta Praga un contract pe trei ani şi jumătate, iar FCSB va încasa în schimbul său 2 milioane de euro. În plus, salariul lui Niţă va fi de 500.000 de euro în primul sezon şi va creşte cu câte 100.000 de euro în fiecare an.

"Patronul de la Sparta Praga a trimis un avion particular, la Malaga, pentru Florin Niţă. Când eşti rege în ţara ta, la fel de primesc şi ei. Oferta de la Sparta Praga era venită de trei săptămâni, dar el a refuzat să plece, a zis că vrea să-şi termine casa, că vrea să rămână în România. El nu este sclavul banilor, chiar şi Gigi Becali spunea că nu are ce sa facă. Nici dacă primeşte ofertă de 10 milioane de euro nu poate să-l dea, pentru că are cum să-l ameninţe pe Niţă niciodată să plece.

Până la urmă, am vorbit cu soţia lui, s-a rezolvat şi transferul portarului de la Sparta Praga la Newcastle, iar în acel moment i-am spus că nimeni nu mai stă după el, că are 31 de ani şi că este ultimul tren pentru el. A vorbit şi cu Stanciu, cu Vătăjelu, vor fi trei români acolo, ei sunt foarte apreciaţi şi foarte iubiţi în Cehia" , a declarat impresarul lui Florin Niţă, Anamaria Prodan.

Afla mai multe despre: florin nitasparta pragacehiasupercupacupa romanieicupa ligiifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare