adplus-dvertising
You are here:

Verdict necruţător pentru Neagu! Cristina are ruptură de ligamente! Cât va sta pe bară şi pe cine cheamă Ambros Martin în locul ei

Verdict necruţător pentru Neagu! Cristina are ruptură de ligamente! Cât va sta pe bară şi pe cine cheamă Ambros Martin în locul eigalerie foto

Handbal

Comentarii

UPDATE 09:30 Din păcate, informaţiile iniţiale s-au confirmat: Cristina Neagu va sta multe luni pe bară după accidentarea suferită în partida cu Ungaria. RMN-ul efectuat în această dimineaţă a relevat o ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchiul drept. În cazul acesta, Neagu va sta pe bară cel puţin şase luni, deci sezonul în curs e încheiat. Neagu a suferit o accidentare similară la începutul lui 2013, dar la genunchiul stâng.

Neagu s-a rupt cu opt minute înainte de finalul confruntării Ungaria - România (31-29).

Pierderea e una extrem de grea pentru România, în condiţiile în care Cristina Neagu este liderul echipei şi cea mai bună marcatoare din istoria Campionatelor Europene. În plus, interul stânga e golgheterul tricolorelor la această ediţie a CE, cu 44 de goluri, fiind urmată de Eliza Buceschi (40 de goluri).

În locul Cristinei Neagu, la lot va fi chemată Bianca Bazaliu, de la CSM Bucureşti.

"Trebuie să luptăm pentru noi, pentru Cristina aşa că suntem motivaţi iar motivaţia nu poate deveni o scuză pentru că am ajuns în semifinale", Ambros Martin, după partida cu Ungaria.


UPDATE 21:07: Sursele Telekom Sport susţin că accidentarea Cristinei Neagu este foarte gravă şi este foarte posibil să nu mai joace până în vara viitoare. Cea mai bună jucătoare a lumii este suspectă de ruptură de ligamente şi menisc, dar va primi confirmarea abia mâine (n.r. joi), când va face un RMN. Până atunci, nu are voie să calce în piciorul afectat. Neagu va ajunge abia mâine la spital şi până atunci va sta alături de echipă.

Este o adevărată lovitură şi pentru CSM Bucureşti, care trebuie să se descurce în Liga Campionilor fără două jucătoare de top, Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic. Jucătoarea din Norvegia s-a accidentat chiar înainte de Campionatul European şi, de asemenea, va rata tot sezonul. Kurtovic a suferit o ruptură de ligamente.


Cristina Neagu, în vârstă de 30 de ani, s-a accidentat în a doua repriză la genunchiul drept, după ce a aterizat greşit şi i-a alunecat piciorul pe parchet. Accidentarea vine după o perioadă bună de timp în care jucătoarea nu a mai avut probleme medicale. 

Românii prezenţi în tribune, dar Melinda Geiger, aflată pe bancă, au izbucnit în lacrimi când au văzut situaţia în care se afla Cristina Neagu. 

viewscnt
Articole similare