Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nu e glumă. Ilie Năstase face revelionul la mănăstire :)

EXCLUSIV | Nu e glumă. Ilie Năstase face revelionul la mănăstire :)

Alte sporturi

Comentarii

Ilie Năstase face revelionul la o mănăstire, după ce a petrecut Crăciunul în Poiana Braşov, la un hotel de lux patronat de bunul său prieten - Aurel Munteanu, fostul coleg al lui Gica Hagi la Sportul Studenţesc.

Locaţia inedită pe care a ales-o Ilie Năstase de revelion

Ilie Năstase face revelionul la o mănăstire, după ce a petrecut Crăciunul în Poiana Braşoş, la un hotel de lux patronat de bunul său prieten - Aurel Munteanu, fostul jucător a lui Gica Hagi la Sportul Studenţesc. Năstase va lua de revelion calea mănăstirii. “A fost un Crăciun frumos petrecut în tihnă, minunat. Iar acum... de revelion voi pleca la mănăstire la Piatra Neamţ”, a spus Năstase pentru Orange Sport.

Ce a spus Ioana Năstase:

Împăcare pe final de an între Ioana şi Ilie Năstase, după ce aceştia s-au atacat în nenumărate rânduri în urmă cu câteva luni.

”Voi merge cu copiii, cu Ilie. Suntem în familie, îţi dai seama că eu acum de sărbători nu pot să-l las sau doamne fereşte. Eu mereu de sărbători am încercat să fie pace, linişte, că aşa e frumos”, a dezvăluit Ioana Simion, pentru spynews.ro.

Ilie Năstase, dezamăgit după ce României i-a fost refuzat accesul în Spaţiul Schengen

Fostul mare sportiv i-a atacat pe austrieci, cei care, alături de olandezi, au votat împotriva aderării României la Schengen.

"E urât ce se întâmplă între ţările astea. Credeam că oamenii care sunt împreuna de atâta timp, se ajută. Trebuie să se ajute între ei. Sunt mulţi oameni care nu înţeleg treaba asta. Eu nu sunt de acord. De ce să-i pedepsim pe cei care sunt în Romania, pe privaţi? Trebuie să rupem relaţiile diplomatice, părerea mea.

Oamenii ăştia au investit în Romania, au băgat din banii lor, nu sunt banii Austriei. Ministrul lor are apucături fasciste faţă de o ţară despre care toată lumea din jurul lui spune ca a greşit. El nu înţelege asta.

Totuşi, să mai aşteptăm. Am înţeles că se mai face o reuniune între ţările europene pentru a-i convinge că au greşit. Nu-mi place atitudinea lor. Au zis că au greşit, dar că le pare rău?", a spus Ilie Năstase, conform Playsport.

Afla mai multe despre: nastase 

viewscnt
Articole similare