Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Nu l-a mai vrut, dar mie nu-mi plac chestiile astea!". Victor Becali, despre "săgeţile" lui Chipciu pentru Dan Petrescu

EXCLUSIV | "Nu l-a mai vrut, dar mie nu-mi plac chestiile astea!". Victor Becali, despre "săgeţile" lui Chipciu pentru Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

Victor Becali a comentat, într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, situaţia lui Alexandru Chipciu (33 de ani), care după ce a plecat de la CFR Cluj a făcut unele remărci negative la adresa lui Dan Petrescu. Becali a spus că "Bursucul" nu l-a mai vrut pe Chipciu, dar nu e de acord cu modul în care a procedat fotbalistul.

Plecat de la CFR la U Cluj, Alexandru Chipciu a aruncat "săgeţi" către Dan Petrescu după ce s-a oficializat trecerea la rivala din oraş. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport, Victor Becali a spus că nu e de acord cu modul în care a procedat Chipciu.

EXCLUSIV | "Nu l-a mai vrut, dar mie nu-mi plac chestiile astea!". Victor Becali, despre "săgeţile" lui Chipciu pentru Dan Petrescu

Alexandru Chipciu a câştigat două titluri de campion cu CFR Cluj, dar în ultima perioadă nu a mai prins echipa. După ce s-a despărit de campioana României, fostul fotbalist de la FC Braşov şi FCSB a "aruncat cu noroi" înspre CFR Cluj şi Dan Petrescu.

Victor Becali a spus că este clar că Dan Petrescu nu l-a mai dorit pe Chipciu la echipă, însă nu îi place modul în care a procedat fotbalistul după plecarea din Gruia.

"Nu l-a mai vrut (n.r - Dan Petrescu), asta e. Se intampla si cu jucatori mult mai mari. Fiecare antrenor are filosofia lui, are ideile lui tactice, sunt jucatori mari care nu au intrat in filosofia unui antrenor. Nu trebuie să fie nicio supărare!

Mie nu-mi plac chestiile astea, pleci de la o echipă, şi echipă unde ai fost bine, ai castigat bine, ai castigat campionate. Bun, ok,   nu după ce pleci să arunci cu noroi. Nu sunt adeptul, dar fiecare procedează cum vrea"
, a spus Victor Becali, pentru Orange Sport.

Ce a spus Chipciu despre Dan Petrescu

”Ce să clarific? Am zis, cât a fost Dan Petrescu a fost o perioadă neagră pentru mine. E o problemă, vorbim ceva şi la televizor nu apare tot. Am spus că nu am vrut să mai lucrez cu Dan Petrescu, am avut posibilitatea de a pleca. Într-adevăr, am făcut niţel pe victima, aoleu că nu mă mai vreţi şi pentru mine a fost un lucru foarte bun să apară că Dan Petrescu nu mă mai vrea.

Puteam să profit, să negociez lucrurile cum trebuie. Am avut şi perioade bune. Am luat campionatul cu Edi Iordănescu, am avut 8 victorii din 8 cu Şumudică. Mai departe nu mai vreau să vorbesc, Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, nu vreau să mai intru în detalii, să ia 100 de campionate. Nu e problema mea”, a declarat Alexandru Chipciu în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: chipciudan petrescuvictor becalicfr cluj 

viewscnt
Articole similare