Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Nu o să înţeleagă Iftime ce e cu fotbalul". Finanţatorul lui FC Botoşani, atacat de un alt conducător: "S-a trezit şi el acolo"

EXCLUSIV | "Nu o să înţeleagă Iftime ce e cu fotbalul". Finanţatorul lui FC Botoşani, atacat de un alt conducător: "S-a trezit şi el acolo"

Superliga

Comentarii

Preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, îşi continuă războiul cu finanţatorul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, cel care l-a acuzat de un mesaj incriminator pe dinamovist.

Florin Prunea a fost chemat la Comisia de Disciplină, unde oficialii i-au dat dreptate, după ce Iftime a susţinut că a fost jignit de fostul portar: "Nu o să înţeleagă Iftime ce e cu fotbalul. Acolo banii i-au făcut jucătorii aduşi de Cornel Şfaiţer, nu pe ce a adus Iftime şi managementul lui Iftime. S-a trezit şi el acolo. Îi place să stea la televizor, îi place să stea toată ziua prin ziare. Banii mulţi i-a făcut Şfaiţer la Botoşani. 

A minţit şi am demonstrat, pentru că am fost chemat la Comisia de Disciplină, la FRF. Bine că nu am şters sms-ul, atât îmi trebuia, că ştiţi foarte bine că sunt unul dintre preferaţii Comisiei de Disciplină. Am prezentat sms-ul în faţa Comisiei şi bineînţeles că toată lumea a rămas interzisă. Păi cum, uite ce declară domnul Iftime. Dacă ştergeam sms-ul, vă daţi seama? A minţit cu neruşinare şi a încercat să mă trimită la Comisia de Disciplină ca să fiu amendat. Pentru chestia asta nu o să îl iert.

După ce i-am trimis acel sms, a doua zi dimineaţă i-am zis Valeriu, dacă am greşit cu ceva, îmi cer scuze. Mi-am cerut şi scuze. Bine că nu l-am şters nici pe acela şi l-am prezentat Comisiei. Comisia nu a avut ce să facă decât să ia act că a minţit cu neruşinare. Nu am făcut pe nimeni blătuitor de la FC Botoşani", a spus Valeriu Iftime în direct la Telekom Sport.

Conflict între Florin Prunea şi Valeriu Iftime

 

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoşani, a dezvăluit în direct la Telekom Sport că, la pauza meciului FC Botoşani - FCSB 2-2, când FCSB conducea, Florin Prunea, preşedintele lui Dinamo, i-a dat mesaj şi i-a spus să-i fie ruşine. Iftime a dezvăluit şi ce răspuns i-a dat oficialul "câinilor".

"Nu mai contează, cred că e băut. Mi-a trimis un mesaj în care spune să ne fie ruşine pentru aşa ceva care nici pe vremea lui Ceauşescu... Este şi cu o echipă de specialişti în fotbal, cunoscători în fotbal. Nu am răspuns decât domne, atâta fotbal cunoşti? E clar că lumea e un pic injectată cu această stare, că am avea noi ceva cu FCSB. Istoricul nu ne ajută şi lumea cumva crede că noi avem o anumită prietenie, ceea ce e o prostie fără capăt. Faptul că am luat un punct măcar rupe dinţii colţoşilor care spun că avem ceva special şi am dat puncte FCSB-ului", a spus Valeriu Iftime în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin pruneavaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare