Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Nu poţi să nu dai titlul în Liga I!". Dumitru Dragomir a dezvăluit când se va putea relua fotbalul românesc

EXCLUSIV | "Nu poţi să nu dai titlul în Liga I!". Dumitru Dragomir a dezvăluit când se va putea relua fotbalul românesc

Fotbal intern

Comentarii

Suspendarea Ligii I, în urma epidemiei de coronavirus care a lovit România, a născut noi controverse în rândul oficialilor.

Dacă CFR Cluj consideră că n-ar mai trebui reluat campionatul, reprezentanţii Universităţii Craiova solicită ca meciurile să se reia la 15 mai.

"Pentru că au personalitate. Fiecare spune ce crede el, dar FRF trebuie să facă ce e bine. Poate dura încă o lună şi jumătate, apoi dai pauza de vară mai mică. Dacă pandemia asta va avea vârf de formă la sfârşitul lunii mai, atunci campionatul nu-l mai reiei. Strângi Adunarea Generală şi se ia o hotărâre în Adunarea Generală. Ce doresc cluburile, nu ce vrea federaţia. Trebuie obligatoriu Adunare Generală.

Ambele echipe au dreptate. Fiecare-şi vede interesul. Viaţa e făcută numai din interese, dacă tu conducător de federaţie gândeşti bine şi ca să nu te expui, faci Adunare Generală şi iei hotărârea în urma Adunării Generale" , a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

Fostul preşedinte al LPF a vorbit şi despre posibilitatea ca actualul sezon din Liga I să nu se mai reia: "Nu poţi să nu dai titlul că nu poţi să participi în cupele europene. Dacă nu se poate prelungi, îngheţi cum e acum, dar, dacă se poate, să se joace până la 15 august sau până pe la 1 august, apoi încep preliminariile şi e prea târziu.

Dacă o ţine pandemia asta aşa la nesfârşit o jumătate de an nu se va mai juca fotbal. Văd o mare problemă că fotbalul fără antrenament scade în valoare până la 30-40%. Oricum nu cred că sunt în pericol cluburile, oricum erau sărace. Mai sărace de atât nu se poate".

Afla mai multe despre: universitatea craiovacfr cluj 

viewscnt
Articole similare