Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Nu poţi să te cobori atât de mult". O nouă reacţie despre momentul în care Mirel Rădoi a uimit

EXCLUSIV | "Nu poţi să te cobori atât de mult". O nouă reacţie despre momentul în care Mirel Rădoi a uimit

Echipa națională

Comentarii

Fostul portar al naţionalei României, Florin Prunea, s-a arătat deranjat de declaraţiile făcute de selecţionerul Mirel Rădoi, la finalul partidei cu Norvegia.

România a fost învinsă, duminică seară, scor 4-0 (2-0), pe stadionul Ullevaal din Oslo, de selecţionata Norvegiei, într-un meci din prima grupă a Ligii B din cadrul Ligii Naţiunilor.

 

Nu doar jocul şi rezulatul partidei au dezamăgit, ci şi discursul selecţionerului Mirel Rădoi. Printre altele, antrenorul a susţinut că se gândeşte să limiteze proporţiile scorului cu Austria, următorul din Liga Naţiunilor. 

"Nu poţi să te cobori atât de mult. E echipa naţională, totuşi. Şi atunci asta e oglinda fotbalului românesc. Sunt extrem de îngrijorat de jocul din apărare. Sistemul acesta, pe care l-am jucat şi în această seară (n.r. - duminică) nu caracterizează echipa Romaniei.

Era un bulevard pe acolo. Păi, cum să jucăm 4-3-3 noi, când joci cu Odegaard, de la Real Madrid, şi joci cu Haaland, de la Dortmund?", a declarat Florin Prunea pentru Telekom Sport. 

  • "Sincer, la ce gânduri mă trec acum, mă gândesc doar la o limitare de scor. Să nu păţin şi cu Austria ce am păţit în această seară. M-aţi rugat să fiu sincer, am fost. În momentul de faţă, la asta mă gândesc", a declarat Mirel Rădoi după înfrângerea cu Norvegia. 

Afla mai multe despre: mirel radoiromaniaaustria romanianorvegia romaniaflorin prunea 

viewscnt
Articole similare