Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Nu ştiu dacă ei ar face asta!". Daniel Pancu a identificat marea diferenţă dintre suporterii FCSB şi cei ai Stelei

EXCLUSIV | "Nu ştiu dacă ei ar face asta!". Daniel Pancu a identificat marea diferenţă dintre suporterii FCSB şi cei ai Stelei

Steaua

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Daniel Pancu (43 de ani) a comentat evenimentele de la stadionul Steaua, care a fost inaugurat cu OFK Belgrad, şi tricoul cu numărul 7 a fost retras. "Pancone" a identificat diferenţa dintre suporterii FCSB şi cei ai Stelei.

În contextul inaugurării stadionului Steaua şi retragerii tricoului lui Marius Lăcătuş, invitat în studioul Telekom Sport, Daniel Pancu a subliniat diferenţa dintre suporterii FCSB şi cei ai Stelei. Fostul atacant şi antrenor al Rapidului, Pancu şi-a adus aminte de duelurile cu Steaua din Liga 4.

"Nu ştiu dacă suporterii FCSB ar avea puterea să meargă în Liga 4 după echipa lor. Eu i-am simţit în duelurile din Liga 4. A fost recordul ăla de spectatori pe Arena Naţională, dar a fost şi meciul din Giuleşti, care s-a jucat ca acum 20 de ani. Atmosferă extraordinară!", a spus Daniel Pancu, la Telekom Sport.

În primul sezon al Stelei şi Rapidului în Liga 4, cele două echipe s-au întâlnit în dueluri directe. În meciul de pe Arena Naţională s-a, din aprilie 2018, a fost stabilit un record de prezenţă a suporterilor pe cel mai mare stadion al ţării, 36.277.

VIDEO | Ultraşii Stelei, show pentru Lăcătuş! Scenografie specială realizată pentru retragerea tricoului "Fiarei"

Inaugurarea noului stadion Steaua a fost şi momentul în care conducerea clubului a decis să retragă tricoul cu numărul 7, purtat de Marius Lăcătuş.

"Fiara" Lăcătuş, poate cel mai important din istoria clubului Steaua, a fost martorul evenimentului în care a fost retras numărul 7, pe care l-a făcut celebru şi atât de iubit în Ghencea.

Momentul nu putea să nu fie marcat şi de o scenografie specială realizată de fani. Ultraşii de la Peluza Sud au făcut o coregrafie specială. Suporterii au realizat chipul lui Lăcătuş pe o pânză, cu mesajul "Cifra sacră, 7, pentru eternitate!". Au aprins şi torţe.

Afla mai multe despre: daniel pancusuporterifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare