Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "O lecţie pentru noi". Bogdan Cosmescu e sigur: "Dacă-ţi evaluezi cum trebuie echipa, cu o strategie, nimeni nu e de nebătut"

EXCLUSIV | "O lecţie pentru noi". Bogdan Cosmescu e sigur: "Dacă-ţi evaluezi cum trebuie echipa, cu o strategie, nimeni nu e de nebătut"

Cupa Mondială

Comentarii

În direct la Orange Sport, după meciurile Japonia - Spania 2-1 şi Costa Rica - Germania 2-4, Bogdan Cosmescu a atras atenţia.

În special după victoria Japoniei şi calificarea niponilor în optimile de finală ale Cupei Mondiale, Bogdan Cosmescu a spus că trebuie să fie o lecţie şi pentru noi, ca naţională, pentru că nicio echipă nu este de nebătut atunci când ai o strategie bine pusă la punct.

EXCLUSIV | "O lecţie pentru noi". Bogdan Cosmescu e sigur: "Dacă-ţi evaluezi cum trebuie echipa, cu o strategie, nimeni nu e de nebătut"

Victoria Japoniei, 2-1 cu Spania, şi calificarea "Samurailor albaştri" în optimile de finală ale Cupei Mondiale ar trebui să fie o lecţie pentru Edi Iordănescu şi naţionala României. Strategia şi evaluarea corectă a jucătorilor pe care îi ai la dispoziţie pot duce la victorii împotriva granzilor din Europa.

Bogdan Cosmescu a dat exemplul Arabiei Saudite, care a învins Argentina şi a fost la un pas de calificarea în fazele finale de la Cupa Mondială: "Oricum trebuie să fie o lecţie pentru noi şi să nu mai spunem că este cineva de nebătut. Ce se întâmplă aici, la această Cupă Mondială, îţi arată că, dacă-ţi evaluezi cum trebuie echipa, dacă ai o strategie, poţi să speri. Nu-mi spune că Arabia Saudită e alcătuită din super jucători, eu nu cred chestia asta. Şi totuşi au fost la un pas de calificare", a spus Bogdan Comescu, la Orange Sport.

Surpriză mare la Cupa Mondială: Japonia a câştigat grupa Spaniei şi Germaniei! Germanii au fost eliminaţi, japonezii şi spaniolii merg în optimi

Reprezentativa Germaniei, campioana mondială din 2014, a fost eliminată, joi, în faza grupelor de la CM din Qatar. Grupa E a fost câştigată de Japonia, care a învins Spania cu scorul de 2-1 în ultima etapă grupelor.

Germania a învins în ultima etapă Costa Rica, scor 4-2, însă rezultatul nu i-a ajutat pe germani să obţină calificarea în optimi. Au marcat Gnabry ’10, Havertz ’73, ’85 şi Fullkrug ’89 pentru Germania, respectiv Tejeda ’58 şi Borges ’70 pentru costaricani. Meciul a fost arbitrat de Stephanie Frappart.

Spania a fost învinsă cu 2-1 de Japonia, deşi a condus cu 1-0. Au marcat Morataa ’12 pentru spanioli şi Doan ’48 şi Tanaka ’53 pentru japonezi.

Japonia a terminat grupa pe primul loc, cu 6 puncte, iar Spania s-a clasat pe doi, cu 4 puncte. Ambele echipe s-au calificat în optimile CM. Germania, locul 3 cu 4 puncte, şi Costa Rica, locul 4 cu 3 puncte, au fost eliminate.

Afla mai multe despre: bogdan comescunationalaechipa nationalacupa mondialaspaniajaponiaromania 

viewscnt
Articole similare