Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | O "perlă" de la FCSB, pusă pe "hold" după ultimul transfer făcut de Gigi Becali: "N-avem timp"

EXCLUSIV | O "perlă" de la FCSB, pusă pe "hold" după ultimul transfer făcut de Gigi Becali: "N-avem timp"

FCSB

Comentarii

Invitat la Orange Sport, Mihai Stoica (57 de ani) a spus că "nu avem timp" pentru ca Bogdan Rusu să-l ajute în dezvoltare pe Ianis Stoica şi a lăsat de înţeles că "perla" lui Gigi Becali va fi pusă pe "hold" după transferul căpitanului de la CS Mioveni.

FCSB e concentrată pe calificarea în grupele Conference League şi Mihai Stoica a spus că, momentan, nu există timpul necesar care să fie dedicat jucătorilor tineri, precum Ianis Stoica. MM a lăsat de înţeles că Bogdan Rusu îi va lua locul de titular lui Stoica, care fusese împins în faţă după plecările lui Claudiu Keşeru şi Florin Tănase.

EXCLUSIV | O "perlă" de la FCSB, pusă pe "hold" după ultimul transfer făcut de Gigi Becali: "N-avem timp"

Compartimentul ofensiv al FCSB a rămas fără "jolly-jokerul" Florin Tănase, plecat la Al Jazira, dar şi fără Claudiu Keşeru. Astfel, pentru postul de atacant central FCSB l-a avut la dispoziţie doar pe Ianis Stoica până la aducerea lui Bogdan Rusu.

Odată transferul făcut de Gigi Becali de la CS Mioveni, Mihai Stoica a lăsat de înţeles că Ianis Stoica va trece în plan secund, cel puţin pentru moment, până când FCSB va vedea dacă se poate califica în grupele Conference League.

"Noi, la momentul ăsta, n-avem o prioritate, n-o constituie dezvoltarea unui jucător. Că n-avem timp. La momentul ăsta trebuie să ne calificăm în grupe. Bogdan Rusu este atacant la momentul ăsta, se luptă pentru titularizare cu Ianis Stoica", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ianis Stoica a marcat nouă goluri şi a livrat cinci pase de gol într-un total de 34 de meciuri jucate cu FCSB în toate competiţiile sezonului trecut, dar în actuala stagiune nu şi-a deschis "cont" încă. N-a marcat niciun gol în cinci partide.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Ianis Stoica în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ianis stoicabogdan rusufcsbgigi becalimihai stoica 

viewscnt
Articole similare