You are here:

EXCLUSIV | Ofertă surprinzătoare primită de Constantin Budescu la 31 de ani: "Eu îl aştept. E acelaşi jucător special"

EXCLUSIV | Ofertă surprinzătoare primită de Constantin Budescu la 31 de ani: "Eu îl aştept. E acelaşi jucător special"

Astra Giurgiu

Comentarii

Recita poezii şi mirosea o floare! Aşa îl descrie Valeriu Răchită pe unul dintre cei mai valoroşi jucători ai Astrei. Pe Budescu îl cunoaşte de când mijlocaşul avea doar 16 ani.

Revenit la Astra Giurgiu în vara anului trecut, Constantin Budescu n-a avut parte de cel mai fericit sezon. Din cauza problemelor medicale, mijlocaşul a prins doar 15 meciuri în care a reuşit 6 goluri şi 8 pase decisive în toate competiţiile.

"Budescu e acelaşi jucător pe care îl cunosc de la 16 ani şi nu îmi venea să cred că a făcut 31. M-am întâlnit săptămâna trecută cu el şi ne aduceam aminte de perioada când era junior. E acelaşi jucător special, cu exteriorul, cu lovituri libere, eu îl aştept la Petrolul, el este petrolist, el în Ploieşti stă, acolo are copiii.

A fost în ţările arabe, deci din punct de vedere material nu ar mai trebui să mai facă pasul ăsta, dar, dacă găseşte un contract foarte bun, la 31 de ani poate să mai meargă şi el măcar câţiva ani. Nu poţi să îl schimbi pe Budi, am încercat şi cu zăhărelul, şi cu binişorul, şi cu biciul, şi dat afară din antrenament, dar este acelaşi jucător special pe care îl vedem. Când se făcea acel episod cu marţienii de la Ploieşti, când Budescu recita poezii şi mirosea o floare, ăsta e Budescu, sensibil" , a declarat şeful scouterilor de la Astra Giurgiu, Valeriu Răchită, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: budescuastra 

viewscnt
Articole similare