Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Omul care l-a transformat pe David Popovici în "maşinărie" a avut ofertă de la Arsenal

EXCLUSIV | Omul care l-a transformat pe David Popovici în "maşinărie" a avut ofertă de la Arsenal

Arsenal

Comentarii

Dragoş Luscan, preparatorul fizic al lui David Popovici, a vorbit în exclusivitate pentru Orange Sport despre o ofertă pe care a avut-o de la Arsenal. Clubul londonez l-a vrut, însă a refuzat oportunitatea să lucreze cu "tunarii" şi a ajuns să-l ajute pe Popovici în drumul către titlurile mondiale câştigate la Budapesta.

David Popovici a câştigat două medalii de aur la Campionatul Mondial de nataţie de la Budapesta, la 100 şi la 200 de metri liber.

EXCLUSIV | Omul care l-a transformat pe David Popovici în "maşinărie" a avut ofertă de la Arsenal

Omul care l-a transformat în "maşinărie" pe David Popovici a spus, în exclusivitate pentru Orange Sport, că a avut o ofertă de a lucra la Arsenal, în urma unui stagiu de pregătire efectuat la Londra, însă acesta a refuzat. A ajuns să lucreze cu David Popovici, pe l-a făcut dublu campion mondial cu ajutorul metodelor sale de pregătire şi de alimentaţie.

"Acum aproximativ şapte ani de zile am fost într-un stagiu de pregătire la Arsenal Londra. După acest stagiu, mi s-a propus să rămân acolo, însă la momentul respectiv aveam colaborări super importante la noi în ţară şi a trebuit să renunţ, dar cine ştie. Poate, la un moment dat voi tatona şi cu lumea aceasta a fotbalului. Vedem ce o să se întămple", a spus Dragoş Luscan, la Orange Sport.

Alimentaţia zilnică a lui David Popovici: "Mănâncă foarte mult"

Dragoş Luscan a detaliat, pentru Orange Sport, felul în care se hrăneşte David Popovici pentru a rămâne în formă de competiţie.

"Deşi nu pare, mănâncă foarte mult. Îşi începe dimineaţa cu un mic dejun, are şi mese intermediare în funcţie de mesele pe care le avem.  Există un plan alimentar foarte bine pus la punct, pe care-l respecta, şi anumite cerinţe pe care trebuie să le îndeplinească în funcţie de probă pe care o are de făcut. Nu ratează niciodată mesele, somnul, lucrurile sunt destul de bine stabilite şi le îndeplineşte cu sfinţenie.

Nu face prostii, ca să zic aşa. Nu mânamncă prăjeli , nu bea băuturi carbiogazoase, are grijă şi de partea de vitaminizatre, lucruri care-i sunt recomandate şi ultra testate de către David şi părinţii lui, astfel încât să nu avem probleme cu agenţia antidoping. Mănâncă lucruri normale, încearcă să mănânce lucruri cu specific românesc", a spus Dragoş Luscan.

Afla mai multe despre: david popovicidragos luscanofertaarsenal 

viewscnt
Articole similare