Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Oracolul" Dumitru Dragomir a anunţat surpriza! Fotbalistul controversat de la FCSB care l-a enervat pe Gigi Becali îl poate îmbogăţi: "Se face de bani mulţi"

EXCLUSIV | "Oracolul" Dumitru Dragomir a anunţat surpriza! Fotbalistul controversat de la FCSB care l-a enervat pe Gigi Becali îl poate îmbogăţi: "Se face de bani mulţi"

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte al Ligii Profesionste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a anunţat că FCSB poate face bani şi de pe urma portarului Andrei Vlad. Fotbalistul şi-a consolidat postul din poartă, după mai multe perioade dificile.

Dumitru Dragomir, despre transferurile de la FCSB: "Man să plece oriunde. Portarul e de bani mulţi"

Într-o perioadă în care Gigi Becali e pregătit să încaseze sume importante în schimbul lui Dennis Man sau Olimpiu Moruţan, Dumitru Dragomir l-a anunţat că şi alţi fotbalişti pot fi vânduţi. 

Andrei Vlad a revenit în poartă, odată cu plecarea lui Cristian Bălgrădean la CFR Cluj, şi a demonstrat că a învăţat din greşelile trecutului. După ce Gigi Becali l-a criticat pentru gafele făcute, portarul a devenit titular şi a arătat un alt nivel. 

Iar fostul şef al LPF crede că FCSB se poate îmbogăţi şi de pe urma lui Andrei Vlad: "Părerea mea e că Gigi Becali ia peste 10 milioane de euro pe el (n.r. - Dennis Man). Oriunde, dar să plece pe bani mulţi şi pentru el să fie bani mulţi, peste un milion de euro pe an. Să strângă şi el 10 milioane în perioada când joacă. E bine în Rusia, se plăteşte bine în Rusia. Bine de tot. Dacă pleacă la două milioane de euro pe an...

Şi Moruţan e de bani mulţi. Părerea mea că şi portarul ăla Vlad... La Steaua (n.r. - FCSB) el se face de bani mulţi de tot. Moruţan, la fel ca Man, acolo sunt toţi, portarii au preţ mai mic, dar părerea mea e că portarul Stelei (n.r. - FCSB-ului) e de bani mulţi", a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: andrei vladdumitru dragomirfcsbgigi becalidennis man 

viewscnt
Articole similare