adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV | Pablo Cortacero a intrat peste fotbalişti în vestiarul lui Dinamo! Ce a putut spune în faţa echipei. Ce reacţie au avut jucătorii

EXCLUSIV | Pablo Cortacero a intrat peste fotbalişti în vestiarul lui Dinamo! Ce a putut spune în faţa echipei. Ce reacţie au avut jucătoriigalerie foto
Comentarii

Fotbaliştii de la Dinamo nu mai au nimic de pierdut şi au făcut o serie de dezvăluiri despre Pablo Cortacero şi conducătorii care au sosit în "Ştefan cel Mare". Conform fundaşului de la Dinamo, Ricardo Grigore, Pablo Cortacero a venit o singură dată în vestiarul echipei, după care "a dispărut" în Spania.

Situaţia la Dinamo nu s-a schimbat nici la începutul anului 2021. Printre promisiunile făcute la Adunarea Generală de pe finalul anului trecut, Pablo Cortacero a transmis că 1.5 milioane de euro vor intra în conturile clubului şi că se va face mărirea de capital. De altfel, acţionarul majoritar de la Dinamo a susţinut că a fost sabotat, acesta fiind motivul pentru care au apărut şi problemele financiare în "Ştefan cel Mare". 

Ce a făcut Pablo Cortacero când a venit în vestiarul lui Dinamo! Jucătorii l-au crezut

Pablo Cortacero şi spaniolii aduşi în conducerea de la Dinamo au avut apariţii zilnice, după ce au preluat clubul, dar au dispărut treptat, după ce problemele financiare au apărut. Noii conducători nu au virat banii promişi, iar jucătorii şi angajaţii au fost amăgiţi cu promisiunile. 

La finalul lunii august, atunci când problemele începeau să apară, Pablo Cortacero a venit în vestiarul lui Dinamo. La primul meci al lui Cosmin Contra pe banca alb-roşiilor, spaniolul a ţinut un discurs mobilizator, iar jucătorii au crezut în promisiunile acţionarului majoritar: "A venit o singură dată, înainte de meciul cu Chindia (n.r. - Chindia Târgovişte - Dinamo 1-0, pe 31 august 2020), primul meci al lui mister Cosmin. A zis că ne urează baftă, să facem un meci bun şi să stăm liniştiţi din punct de vedere al banilor, că totul se va rezolva "la proxima semana". Eram cu toţii bucuroşi că a venit să ne ureze baftă, că e alături de noi, am observat şi noi, dar a venit, ne-a spus aceste lucruri că totul se va rezolva, cu toţii aveam încredere. Nimeni nu mai întreba despre bani, din momentul în care el a venit şi a spus lucrul acesta, nimeni nu mai întreba despre bani.  

A părut un om serios şi cu toţii credeam că nu e genul acela care să mintă sau să facă lucruri de genul. În viaţă nu poţi avea încredere în nimeni, nici în umbra ta, la întuneric dispare. Până în septembrie sau octombrie ne-am primit o parte din salariu, dar nu din banii lui, din drepturile tv", a declarat fundaşul dinamovist, într-un interviu acordat Telekom Sport.   

Foto: Rufo Collado şi Pablo Cortacero, pe stadionul din Ploieşti, în Chindia Târgovişte - Dinamo 1-0, pe 31 august 2020. 

Venirea lui Pablo Cortacero, un vis la Dinamo! A urmat coşmarul

Fundaşul lui Dinamo, Ricardo Grigore, cel care a recunoscut că nu e dispus să depună memoriu pentru a deveni liber, a povestit cum s-a văzut venirea noilor investitori în "Ştefan cel Mare", după "era Ionuţ Negoiă": "Eram cu toţii bucuroşi, optimişti, toată lumea îşi dorea să vină la Dinamo. Da, era un vis. Din momentul în care au apărut problemele cu neplata salariilor, a intervenit o panică în echipă, jucătorii au început să se teamă de viitorul lor în România şi lucrurile au degenerat şi s-a ajuns în situaţia în care am ajuns în momentul acesta.  Din momentul în care am pierdut câteva meciuri, simţeam că ceva nu e în regulă şi nu neaparat cu forma noastră sportivă", a mai spus Ricardo Grigore. 

Tot fundaşul dinamovist a vorbit şi despre cel mai negru scenariu la Dinamo, cel în care clubul ar risca retrogradarea sau falimentul. 

 

viewscnt
Articole similare