Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pancu a vorbit despre "statul paralel" de la Rapid: "Aruncă cu noroi în acest proiect"

EXCLUSIV | Pancu a vorbit despre "statul paralel" de la Rapid: "Aruncă cu noroi în acest proiect"

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu, fostul antrenor de la Rapid, a fost invitat în emisiunea Sport Report de la Telekom Sport. Fostul internaţional a vorbit despre situaţia de la Rapid şi fostele glorii care nu văd cu ochi buni proiectul.

De când s-a născut acest proiect, mai multe foste glorii rapidiste s-au arătat împotriva viziunii clubului, iar Pancu, fost jucător şi antrenor la această formaţie, a vorbit în direct la Telekom Sport despre contestatarii pe care îi are echipa. 

"Nu suport faptul că văd din ce în ce mai mulţi care ies şi public şi arată cu degetul înspre mine. Nu sunt eu vinovat. Nu m-am propus eu  nicăieri, nu am dat pe nimeni afară de la Rapid.

În acest moment s-a creat, eu îi spun un stat paralel, o opoziţie din oameni importanţi ca jucători care au făcut istorie pentru Rapid, dar care aşteaptă tot felul de ocazii pentru a arunca cu noroi în acest proiect", a declarat Pancu la Telekom Sport. 

Din acest "stat paralel", aşa cum l-a numit Pancu, face parte şi Daniel Niculae, care a părăsit la un moment dat acest proiect, iar Pancu nu şi-a uitat fostul coleg din ofensivă şi l-a pus în vărful listei contestatarilor: "El e cel mai supărat dintre toţi. Nu e problema mea că el a luat decizia să plece, iar eu am rămas acolo.

Îi respectăm, dar să mă lase pe mine în pace. Nu el, toţi! Îi văd deja şi cu ironii la adresa mea şi va trebui să răspund şi eu şi nu îmi place".

Afla mai multe despre: daniel pancurapid 

viewscnt
Articole similare