You are here:

EXCLUSIV Panduru a ales cel mai bun 11 din jucători de la FCSB şi CFR. Pentru cine a optat şi ce propunere surpriză are pentru naţionala României

EXCLUSIV Panduru a ales cel mai bun 11 din jucători de la FCSB şi CFR. Pentru cine a optat şi ce propunere surpriză are pentru naţionala României

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a făcut o scurtă analiză a loturilor primelor două clasate în Liga 1: FCSB şi CFR Cluj.

Invitat de Dan Udrea moderatorul emisiunii Minutul 91 să facă o selecţie între jucătorii de la FCSB şi CFR Cluj, Basarab Panduru a subliniat că există o oarecare egalitate valorică la nivel de loturi între cele două echipe.

Expertul Telekom Sport a fost totuşi categoric în anumite zone de teren. La nivelul fundaşilor centrali, opţiunea analistului a fost fermă, la fel şi de la mijloc în sus, acolo unde a recunoscut totuşi că i-ar putea face loc unui jucător de la CFR. Dacă defensiva pare să fie punctul forte al CFR-ului şi motivul pentru care Panduru a optat pentru jucătorii lui Iordănescu, ofensiva este a FCSB-ului. 

Despre portari: ”Între Andrei Vlad şi Bălgrădean, unul pare în urcare altul în cădere. Nu aş fi corect faţă de niciunul probabil, pot alege doar la ghici. Vlad pune presiune mare pentru cele trei locuri de la echipa naţională. Vorbim de doi portari pe care i-am putea vedea alături de Niţă la echipa naţională”

Fundaş dreapta: ”Cred că Ovidiu Popescu va fi la naţională. Şi el şi Manea. Aş alege Manea, cred că el câştigă, a jucat mai mult acolo în zona asta”

Fundaşi centrali: ”Vinicius şi Burcă la fundaşi centrali”

Fundaş stânga: ”Radunovic abia a venit, nu-mi displace. E din filmul ăsta, nu e cu nimic mai prejos decât echipa. Aş alege Camora, pentru experienţă pentru tot”

Ofensivă: ”E greu tare de la mijloc în sus să te pui chiar şi cu Moruţan, chiar şi cu Olaru. Poţi miza pe Deac şi Păun să zicem, dar mai e Tănase, Coman. Nu ştiu dacă Moruţan, Olaru sau Coman vor fi la naţională, dar sunt jucători valoroşi.”

  • 10 este numărul golurilor primite de defensiva CFR-ului în 21 de partide de campionat
  • 48 de goluri a marcat FCSB în actuala stagiune a Ligii 1

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare