Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Panduru l-a analizat pe Low după ce Germania a fost eliminată de la EURO! ”Nu putem să spunem că mai e acelaşi, pare mai slab!”

EXCLUSIV | Panduru l-a analizat pe Low după ce Germania a fost eliminată de la EURO! ”Nu putem să spunem că mai e acelaşi, pare mai slab!”
Comentarii

Anglia a câştigat cu 2-0 în faţa Germaniei, într-un meci din faza optimilor de finală de la Campionatul European.

Anglia s-a calificat în faza sferturilor de finală, acolo unde va juca cu învingătoarea dintre Suedia şi Ucraina. Golurile englezilor au fost marcate de Sterling în minutul 75, iar Kane a închis tabela în minutul 86. 

Învitat în studioul Telekomsport, Basarab Panduru l-a analizat pe selecţionerul Germaniei. El consideră că Low nu mai este antrenorul care reuşea să câştige alături de nemţi Cupa Mondială în 2014. 

”Pare mai slab!”

”Nu putem să spunem că mai e acelaşi dinainte, dar nici cel de acum, care pare mai slab ca înainte. Să-i dăm meritele pentru ce a făcut atunci, dar să analizăm realitatea de acum.

Nu puteau să-l schimbe înainte de turneul final. În plus, ei tot timpul construiesc pentru următorii ani. În momentul acesta este sub Joachim Low cel pe care îl ştiam”, a spus expertul Telekomsport.

Joachim Low a anunţat că îşi va rezilia contractul cu naţionala Germaniei după ce EURO se va termina. Antrenorul neamţ a petrecut 14 ani pe banca selecţionatei germanilor. El a reuşit să câştige Cupa Mondială în 2014. 

 

 

Afla mai multe despre: basarab panduru-euro 2020 

viewscnt
Articole similare