Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Panduru şi Zotta l-au "radiografiat" pe Rădoi şi jocul Craiovei: "Nu mi se pare corect ce spune. Dacă vrei să mai joci aşa o să iei numai bătăi!"

EXCLUSIV | Panduru şi Zotta l-au "radiografiat" pe Rădoi şi jocul Craiovei: "Nu mi se pare corect ce spune. Dacă vrei să mai joci aşa o să iei numai bătăi!"
Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru şi Constantin Zotta l-au "radiografiat" pe Mirel Rădoi, antrenorul Craiovei, şi jocul echipei sale după înfrângerea suferită în faţa CFR-ului, 0-2 în Gruia.

"Pandi" şi Zotta n-au fost de acord cu una dintre afirmaţiile făcute de Mirel Rădoi în flash-interviul de după partida cu CFR Cluj. U Craiova a fost învinsă de CFR, scor 2-0 în Gruia.

EXCLUSIV | Panduru şi Zotta l-au "radiografiat" pe Rădoi şi jocul Craiovei: "Nu mi se pare corect ce spune. Dacă vrei să mai joci aşa o să iei numai bătăi!"

CFR Cluj a obţinut o victorie sigură cu U Craiova, 2-0 în Gruia, după ce a marcat de două ori în primele 30 de minute şi apoi s-a "betonat". Mirel Rădoi a trimis săgeţi către CFR, la flash-interviu, şi a spus că nu-şi doreşte să câştige de maniera de care a făcut-o CFR şi iar mai bine pierde stilul său de joc ofensiv.

În studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Contantin Zotta n-au fost de acord cu declaraţia făcută de Mirel Rădoi.

"E evident că jocul e mai slab (n.r. - faţă de primele jocuri cu Mirel Rădoi pe bancă), chiar şi acest autogol dă dovadă că e lipsă de încredere, că e ceva că nu funcţionează.

Mie mi se pare că, pe lângă cele două înscrise, cele mai mari ocazii le-a avut tot CFR-ul. Ocaziile tot ce CFR le-a avut, poate ca posesie s-ar putea să fi avut posesie mai mare. E clar că, la 2-0 după 30 de minute, s-au retras. Nu agreez, nu mi se pare că e corect ce spune Mirel", a spus Constantin Zotta, la Orange Sport.

Apoi, a intrat în discuţie şi Panduru: "După părerea mea, cred că n-ai vrea să mai joci ca în seara asta niciodată, pentru că dacă joci aşa o să iei doar bătaie", a spus şi "Pandi".

CFR Cluj - U Craiova 2-0, în Superligă

CFR Cluj a câştigat cu scorul de 2-0, duminică seară, pe teren propriu, în faţa formaţiei CSU Craiova, într-un meci din etapa a zecea a Superligii

Clujenii au deschis scorul prin Muhar, în minutul 17, şi l-au majorat în minutul 27 când Găman l-a prins pe picior greşit pe propriul portar, Lazar, şi a înscris un autogol. CU această victorie, CFR Cluj este pe locul 5 în clasament, cu 15 puncte.

CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, Kolinger, A. Burcă (Yuri 86), Camora - C. Deac (Cvek 78), Muhar, Bordeianu (Hoban 86) - Yeboah, Malele (Buş 79), Petrila (Biriligea 70). ANTRENOR: Dan Petrescu

CSU CRAIOVA: Lazar – Vătăjelu (Căpăţână 88), Papp, Găman (A. Ivan 46), Mitrea, Bancu - Al. Creţu, Screciu, Nistor (Mateiu 46) – Cîmpanu (Vînă 77), Markovic (Rivaldinho 77). ANTRENOR: Mirel Rădoi

Cartonaşe galbene: Camora 82 / Mitrea 31, Cîmpanu 54, A. Ivan 58

Arbitri: Andrei Chivulete - Vasile Marinescu, Ferencz Tunyogi – Rareş George Vidican

Arbitri VAR: Andrei Antonie - Ciprian Danşa

Observator: Nicolae Grigorescu

Afla mai multe despre: mirel radoipanduruzottau craiova 

viewscnt
Articole similare