adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV | Patru nume pentru postul de selecţioner. Cine sunt antrenorii aşteptaţi să vină în locul lui Rădoi: "FRF e obligată să facă tot posibilul"

EXCLUSIV | Patru nume pentru postul de selecţioner. Cine sunt antrenorii aşteptaţi să vină în locul lui Rădoi: "FRF e obligată să facă tot posibilul"

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României s-a impus cu scorul de 1-0 în meciul cu Armenia şi a urcat pe locul secund în Grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

În ciuda faptului că România este acum mare favorită să prindă calificarea la barajul din martie 2022, Mirel Rădoi a dezvăluit că nu va mai continua pe banca naţionalei. Astfel, Basarab Panduru a încercat să găsească cele mai bune variante pentru postul de selecţioner al primei reprezentative.

"Avem Olăroiu, Olăroiu şi Olăroiu. Este datoria celor de la FRF să facă tot posibilul pentru a-l aduce pe Olăroiu. Dacă vrei să-l aduci doar pentru baraj, eu cred că Olăroiu nu vine.

Boloni e o altă variantă, pentru că şi el e liber de contract. Mai ai şi Gâlcă, e liber de contract şi el. Hagi, Petrescu, Şumudică, Rednic, Reghecampf, Mircea Lucescu şi-au găsit echipe.

Şi mai e Piţurcă, avem patru antrenori liberi de contract care ar putea fi pe lista FRF-ului" , a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Rădoi şi-a anunţat plecarea de la naţionala României

Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii au urcat pe locul 2 în clasamentul grupei şi sunt favoriţi pentru a ajunge la barajul care va avea loc la finalul lunii martie.

A marcat: Mitriţă '26.

Clasamentul grupei înaintea acestor partide este următorul: Germania - 21 puncte, România - 13 puncte, Macedonia de Nord - 12 puncte, Armenia - 12 puncte, Islanda - 8 puncte, Liechtenstein - un punct. Germania este prima echipă europeană calificată la CM din Qatar.

În ultimele două etape al grupei, România va evolua, acasă, cu Islanda, la 11 noiembrie, şi cu Liechtenstein, în deplasare, la 14 noiembrie.

Imediat după meciul cu Armenia, Mirel Rădoi a dezvăluit că nu va mai continua pe banca naţionalei şi în 2022, indiferent de rezultatele ultimelor două partide din grupă de preliminarii.

"În momentul de faţă ar trebui să vorbim despre partidele rămase şi nu despre soarta mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea federaţiei să vină cu un contract... Nu vreau să creăm un alt subiect. Oricine, din luna noiembrie încolo, poate fi în faţa dumneavoastră, aşa că orice este posibil.

Vreţi să mai fiu aici, după ce în tur voiaţi să-mi dau demisia? Mi-e greu să cred că după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vreţi să mai rămân la echipa naţională vreo doi ani, să mai staţi cu mine pe aici?

Dacă am spus aşa, aşa e. Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să-şi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea, echipa naţională rămâne în continuare, să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!" , a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

viewscnt
Articole similare