Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Plusurile şi minusurile României, înainte de meciul decisiv cu Islanda, analizate de un fost antrenor din Liga 1

EXCLUSIV | Plusurile şi minusurile României, înainte de meciul decisiv cu Islanda, analizate de un fost antrenor din Liga 1
Comentarii

Adrian Mihalcea a discutat despre provocările care îi aşteaptă pe tricolori în următoarele trei meciuri pe care le va disputa România, cu Islanda, în semifinalele pentru barajul de calificare la EURO 2021, şi cu Norvegia şi Austria, în Liga Naţiunilor.

Fostul tehnician al lui Dinamo a declarat, în exclusivitate, pentru Telekom Sport, că problemele provocate de coronavirus îi creează dificultăţi selecţionerului Mirel Rădoi, în condiţiile în care aria de convocare este mică.

Chiar şi aşa, Mihalcea a lăudat selecţia făcută de Rădoi, remarcând aducerea lui Mario Camora în circuitul echipei naţionale şi forma foarte bună a atacanţilor convocaţi.

”Am văzut şi convocările, mi-ar fi plăcut să nu aibă probleme în această perioadă, cu trei meciuri, lucru nemaiîntâmplat până acum şi toate trei grele. Primul e cel mai greu (n.r.- cu Islanda). Atitudinea va fi cu siguranţă cea din ultimele două meciuri, dar în continuare problemele de lot, medicale, cele de coronavirus (n.r.- Dennis Man) nu ne dau pace. Ştim cu toţii că nu există o bază mare de selecţie şi când îţi mai lipsesc şi câţiva jucători importanţi, începi să ai probleme.

Am văzut că e şi Camora, cred că e un plus, având în vedere experienţa lui internaţională. Este o selecţie bună. Mirel va şti cel mai bine, i-a studiat, sunt convins, din scoarţă în scoarţă, şi va face formula care ne va aduce victoria. Toţi atacanţii convocaţi sunt în formă. Keşeru e, de departe, cu cea mai mare experienţă, Alibec, în ultimul timp, extraordinar, Puşcaş, la fel, Mirel îl ştie foarte bine şi de la echipa de tineret. Oricare ar fi, trebuie să reuşească să ne aducă victoria, împreună cu ceilalţi.”, a declarat Adrian Mihalcea, în exclusivitate, pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: romanialiga natiunilorislandaaustrianorvegiaadrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare