Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Porumboiu nu îl iartă pe Istvan Kovacs: "O face pe şmecherul, ar trebui să fie mai decent" Dezvăluiri inedite din trecutul centralului

EXCLUSIV | Porumboiu nu îl iartă pe Istvan Kovacs: "O face pe şmecherul, ar trebui să fie mai decent" Dezvăluiri inedite din trecutul centralului

Arbitraj

Comentarii

Fostul arbitru internaţional a intervenit la Telekom Sport şi a povestit întâmplări mai puţin ştiute din cariera lui Istvan Kovacs.

Porumboiu îşi aduce aminte de un meci jucat între Astra şi FC Vaslui, pe vremea când acesta era patronul moldovenilor. 

"Doamne, măcel e puţin spus, dar nu că i-a înjurat, dar a avut un comportament birjăresc. Ce să mai zic? Te duci să-l iei la palme? A fost o fază cu Temwanjera, trebuia să-l dea pe Goian, l-a luat cu totul şi i-a dat după aceea roşu lui Temwanjera, Temwanjera înţelegea bine limba română, vorbea bine româneşte. Dar din astea aşa, un tupeu ieşit din comun. La capitolul ăsta nu poate să zică că e prima dată, că avea din astea. Având şi spate, ei au avut spate. Ştiţi care e problema? Arbitrii care au spate sau au ajuns arbitri prin spate, nu pe arbitrajele lor şi pe corectitudinea lor, au fost susţinuţi de conducători, de oameni influenţi, de Federaţie, de Ligă şi şi-au permis. De acolo pleacă această stare de preaplin" povesteşte Adrian Porumboiu episodul întâmplat în 2011. 
 
Fostul arbitru s-a referit şi la momentul mult discutat al reacţiei avute de Istvan Kovacs faţă de Florinel Coman. 

"Din punctul meu de vedere, este clar că arbitrul a greşit. Nu trebuie să fii arogant, să fii tu ţanţoş, să crezi tu că eşti eroul şi că deţii tu rolul principal. Dacă ţi-a făcut treaba asta, dă-i al doilea cartonaş şi-l elimini şi ăla e regulamentul. Nu face tu pe...când eşti şmecher, când eşti mai puţin şmecher. Dacă e adevărat ce spune, că, vezi Doamne, Coman l-ar fi jignit. Vedeţi arbitrii din Champions League, că discută cu jucătorii, dar nu văd pe niciunul care să aibă o atitudine atât de ţanţoşă, de persiflare sau după etajul 25 şi jucătorul e undeva pe la subsol. Putea să-i spună: linişteşte-te, am avut dreptate sau o formulă de-asta. Dar dacă spune acum că el l-a iertat pe Coman, pentru că i-a vorbit urât şi acum, după aceea i-a spus: dispari. E noaptea minţii, chiar cred că au o problemă de interpretare şi o problemă de logică elementară" a completat Porumboiu în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: porumboiuistavn kovacsreacţiefc vasluicarierăflorinel coman 

viewscnt
Articole similare