Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Poveste incredibilă cu Jovan Markovic! Scouterii l-au confundat cu un membru din staff: ”Din cauza fizicului. Are kilograme în plus!”

EXCLUSIV | Poveste incredibilă cu Jovan Markovic! Scouterii l-au confundat cu un membru din staff: ”Din cauza fizicului. Are kilograme în plus!”
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, în ultimul meci din etapa a şaptea a Superligii. Pentru botoşăneni este primul eşec din acest sezon.

Golul a fost marcat de Creţu, în minutul 90+3.

Atenţia a căzut mult, în timpul partidei, pe Jovan Markovic, care dă, din nou, semne că are probleme cu greutatea!

Andrei Vochin a dezvăluit un episod incredibil în care Markovic a fost confundat la naţională cu un membru din staff din cauza greutăţii. 

”El are un avantaj la Craiova. Croiala la tricouri... La Craiova tricourile sunt în regulă, la naţională sunt slim fit şi acolo vezi diferenţa. Markovic nu poate să înţeleagă că nu e ok fizic, şi ştiu că oamenii de la Craiova fac sacrificii mari cu el, dar el nu înţelege că nu poţi să faci fotbal de performanţă aşa, cu fizicul ăsta.

Eu am asistat la o discuţie cu anumiţi scouteri  de la naţională, care m-au întrebat de jucători buni, eu l-am arătat pe el, şi scouterul din Germania mi-a răspuns că vrea jucători, nu membri a staff-ului... Va daţi seama? L-a confundat... Pentru că nu e ”fit”. Omul era din Germania! Deci vă daţi seama... Trebuie să araţi într-un anume fel. Păcat pentru că este înzestrat cu talent... Cred că toţi din jurul lui îşi doresc să ajungă mare fotbalist, mai puţin el”, a declarat Vochin la Orange Sport.

Nici Florin Răducioiu nu a fost mai blând cu jucătorul Craiovei: ”Nu îmi place cum arată! Mi se pare că are kilograme în plus. Nu are fizic de atacat. Nu îmi place”. 

Au evoluat următoarele echipe:

Universitatea Craiova: Lazar – Papp, Găman, Mitrea – Căpăţînă, Screciu (Koljic ’67), Nistor (Creţu ’78), Bancu – Vînă (Mateiu ’67), Markovic (Ivan ’78), Baiaram. Antrenor: Mirel Rădoi

FC Botoşani: Pap – Sno (Petkovski ’85), Dican, Boli, Ţigănaşu (Şeroni ’75) – Ivanov, Sylla, Shahaf (Florescu ’62) – Mailat (Grubac ’76), Camara (Tisdell ’61), Dragu. Antrenor: Mihai Teja

Afla mai multe despre: jovan markoviccraiova 

viewscnt
Articole similare