Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Presiune uriaşă pentru Dennis Man! Cine vine diseară la FCSB - Hajduk Split

EXCLUSIV | Presiune uriaşă pentru Dennis Man! Cine vine diseară la FCSB - Hajduk Split

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB produce jucători, iar Gigi Becali e cu gândul doar la bani. "Vând pe bandă rulantă, iau banii. Când primesc bani pe marfă, o vând. Dar bine, dacă o marfă face 15 lei, eu vreau 17. Dacă îmi dă cineva 14, eu nu vând marfa mea. Eu tot timpul trebuie să vând cu doi lei în plus marfa", spune patronul.

În ultima vreme jucătorii FCSB-ului au fost în atenţia mai multor cluburi din străinătate. Fie că vorbim de Dennis Man, Romario Benzar, Bogdan Planici sau Harlem Gnohere. Iar în această seară la meciul retur cu Hajduk, în tribunele Arenei Naţionale, se vor afla mai mulţi reprezentaţi ar unor cluburi importante din Spania, Anglia şi Italia.

Ultimul jucător despre care s-a vorbit că ar putea pleca a fost Dennis Man, oficialii stelişti având o ofertă de 11 milioane de euro de la AS Roma, confirmată de agentul jucătorului, Anamaria Prodan. Doar că Becali nici nu vrea să audă: "Avea clauză de 70 de milioane de euro, acum i-am crescut-o la 100 de milioane, avea salariu de 3.000, acum are 13.000-15.000 de euro. Eu nu îl dau pe 15 milioane pe Man. Ce, sunt idiot? Păi, pe cine iau în schimb? Nu mai găsesc altul ca el să iau din România".

Patronul a mai adăugat: "Man, la ora asta, nu poate pleca nici pentru 15 milioane de euro. O să zică unii că sunt nebun, dar nu îl dau pentru că abia acum face 20 de ani. Dacă nu-l dau cu 15, înseamnă că vreau mai mult, nu? Jucătorii tineri de la Steaua vor pleca doar pe sume pe care le merită. Eu vând fotbalişti. E posibil să nu iau niciun ban pe el, nu e şlefuit la ora asta. Nu e aur sau diamant. Man a confirmat doar 30 la sută. Moruţan, doar 10 la sută".

Afla mai multe despre: fcsbjucatoriimpresarihajdukeuropa leaguemanghnoerebenzar 

viewscnt
Articole similare