You are here:

EXCLUSIV | Previziuni sumbre despre pandemia de coronavirus: ”Nu se rezolvă nici peste nouă luni”. Ce decizie a luat Răzvan Lucescu

EXCLUSIV | Previziuni sumbre despre pandemia de coronavirus: ”Nu se rezolvă nici peste nouă luni”. Ce decizie a luat Răzvan Lucescu

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu este de părere că pandemia de coronavirus nu va fi eradicată prea curând. Antrenorul lui Al Hilal ne îndeamnă să avem răbdare şi să aplicăm indicaţiile date de autorităţi.

Arabia Saudită n-a fost ocolită de pandemia de coronavirus şi campionatul a fost oprit. Răzvan Lucescu a preferat să rămână la Riyadh, deoarece spune că revenirea în România i-ar fi adus şi mai multe restricţii. Lucescu jr este însă de părere că nu vom scăpa prea curând de pandemia de coronavirus:
”În momentul de faţă nu este absolut nimic clar. Singurul lucru pe care îl cred este că nu va fi uşor să scăpăm de această situaţie. Nu se rezolvă nici peste o lună, nici peste nouă, nici peste trei. S-ar putea ca, urmare a acestor restricţii, pe care absolut toate ţările le-au luat, să se ţină sub control, ceea ce este de un pas foarte important înainte. 
Trebuie să învăţăm să avem răbdare şi, de la zi la zi, de la o săptămână la alta, să înţelegem mai bine ceea ce se poate întâmpla. Şi de-abia mai târziu să se găsească nişte soluţii care pot fi realiste”, a declarat Răzvan Lucescu pentru Telekom Sport.

Răzvan Lucescu a ales să nu revină în România

Cum fotbalul este suspendat în Arabia Saudită, Răzvan Lucescu s-a gândit să revină în România. Însă şi-a dat seama că situaţia ar fi fost complicată pentru el, deoarece ar fi urmat să fie plasat în carantină, la revenirea în Arabia Saudită. Ceea ce ar fi însemnat că ar fi trebuit să stea două săptămâni într-o cameră de hotel.
”Condiţile sunt foarte bune. Am ales, în final, cu soţia mea, să nu ne întoarcem acasă. Bine, e şi puţin complicat pentru că venind acasă ce vom face? Vom fi la fel, închişi. Fiind obligat să mă întorc la lucru, când va trebui să mă întorc ar trebui să stau două săptămâni în carantină într-o cameră de hotel unde îmi va impune guvernul de aici. Pentru că aici aşa este carantina, venind din orice ţară eşti obligat să stai două săptămâni sub controlul autorităţilor.
Hai să zicem ceva mai aranjată, cu ceva condiţii, dar tot cameră este. Să stau două săptămâni. Aşa cel puţin aici alerg, fac sport, am o sălişoară pe care ne-am făcut-o imediat ce au început problemele gândindu-ne că am putea fi obligaţi să stăm în casă. Am grădină, ies în grădină, deci avem toate condiţiile, aşa cum îţi spuneam”, a mai spus Lucescu jr. 

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare