adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Adi Mutu după ieşirea lui Mihai Stoichiţă! Ce explicaţie a avut selecţionerul pentru cuvintele oficialului FRF | VIDEO

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Adi Mutu după ieşirea lui Mihai Stoichiţă! Ce explicaţie a avut selecţionerul pentru cuvintele oficialului FRF | VIDEO

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României U21, Adrian Mutu, a dezvăluit, în cadrul emisiunii "Sport Report", ce s-a petrecut la finalul partidei cu Malta U21. Antrenorul a avut o discuţie prin telefon cu directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, cel care l-ar fi înjurat în glumă, în urma unei replici a lui Mutu.

România a învins, marţi, la Giurgiu, cu scorul de 4-1 (4-0), reprezentativa Maltei, în penultimul meci al tricolorilor "mici" în Grupa a VIII-a a preliminariilor Campionatului European din 2021. Tudor Băluţă a fost eliminat, în minutul 34, când a primit al doilea cartonaş galben. România va termina grupa pe locul 2, iar Danemarca, locul I, a obţinut deja calificarea la turneul final.

Adi Mutu nu a putut sta pe banca tehnică, întrucât a fost contact direct cu unul dintre cei infectaţi cu COVID-19, deşi a fost testat negativ. Locul acestuia a fost luat de Mihai Stoichiţă, cel cu care a purtat o conversaţie la finalul partidei. 

În faţa jurnaliştilor, oficialul FRF l-a înjurat pe Adrian Mutu, dar se pare că totul a fost doar în glumă. Selecţionerul de la U21 a dezvăluit care a fost mesajul care a generat reacţia lui Mihai Stoichiţă: 

"L-am felicitat şi am vorbit puţin. I-am spus că 4-3-2 era mai bine, decât 4-4-1 repriza a doua. În nea Mihai am încredere. Am şi o superstiţie. Pe nea Mihai, înainte de toate meciurile, îl pun să vorbească cu echipa, iar dânsul are cuvintele la el", a declarat Adi Mutu în cadrul emisiunii "Sport Report". 

De asemenea, Adi Mutu a vorbit şi despre partida cu Malta: "Exact la ce mă aşteptam, la un joc practic, la discreţia noastră în prima repriză. În a doua repriză băieţii s-au relaxat puţin şi am oprit motoarele. Rezultatul e cel mai important şi sănătatea băieţilor.

Nu cred că aş fi stat pe bancă nici la meciul cu Danemarca, vorbind cu preşedintele, eu fiind contact direct cu antrenorul meu secund i-am spus că e mai bine şi mă simt responsabil să nu mă duc acolo între băieţi pentru că acum sunt bine. Nu am niciun simptom, dar perioada de incubaţie a virusului este de 1 şi 7 zile. Nici acasă nu mă duc până vineri, când voi face din nou un test. Abia după ce sunt negativ voi pleca acasă", a mai spus selecţionerul. 

 

viewscnt
Articole similare