Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Prima reacţie a lui Contra după victoria naţionalei din Austria: "Federaţia a luat cea mai bună decizie prin numirea lui Rădoi" Ce l-a impresionat după victoria de la Klagenfurt

EXCLUSIV Prima reacţie a lui Contra după victoria naţionalei din Austria: "Federaţia a luat cea mai bună decizie prin numirea lui Rădoi" Ce l-a impresionat după victoria de la Klagenfurt
Comentarii

Cosmin Contra a vorbit cu Telekom Sport despre victoria naţionalei din Austria. Fostul selecţioner al României a comentat şi legătura strânsă creată între el, şi noul selecţioner, Mirel Rădoi.

Cum se simte fostul selecţioner când este lăudat sau când îi mulţumeşte actualul selecţioner după victorie? La această întrebare, fostul selecţioner, Cosmin Contra a răspuns în exclusivitate pentru Telekom Sport: "Întotdeauna am zis că trebuie să existe respect între noi şi eu am colaborat foarte bine cu Mirel în cei 2 ani când am fost eu la naţionala mare şi el la naţionala de tineret" a mărturisit Contra, pentru Telekom Sport.

"Atunci când s-a luat decizia ca el să continue la echipa mare cred că a fost decizia cea mai bună pe care a putut s-o ia federaţia. Şi munca se vede. Muncind doi ani de zile şi el ştie foarte bine anumite aspecte pe care le-am lucrat cât timp am fost selecţioner acolo. El a reuşit să menţină lucrurile bune să aducă un plus de entuziasm la nivelul echipei naţionale, ceea ce ştiam că se va întâmpla cu venirea unui antrenor nou. Şi sper ca meciul de aseară să fie doar un impuls spre o continuitate la nivel de rezultate.

Şi sper din toată inima ca după 2 ani de muncă luna viitoare în barajul cu Islanda să vedem aceeaşi echipă a României cu spirit de sacrificiu, cu atitudine extraordinară din partea tuturor jucătorilor. O menţiune în plus pentru jucătorii care poate în trecut nu au făcut sau nu au avut această atitudine, poate un Alibec, un Coman, Maxim care s-a sacrificat enorm la meciul de aseară. Cu un jucător Creţu surprinzător pentru primul meci ca titular la echipa naţională. Am văzut o echipă a României cu spririt de sacrificiu, cu atitudine, jucând un fotbal bun, suferind în foarte multe momente ale jocului" a mai explicat Cosmin Contra.

"Eu aveam speranţe că echipa Austriei  fiind o echipă foarte bună, jucând mult pe atac  nu vor exista spaţii şi ştiam că exsită posibilitatea ca echipa României să câştige în Austria" a mai adăugat fostul selecţioner al României.

Afla mai multe despre: cosmin contramirel rădoi 

viewscnt
Articole similare