Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Iftime după plecarea lui Dawa la FCSB: "E cel mai bun fundaş. Sper că Becali va fi mulţumit"

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Iftime după plecarea lui Dawa la FCSB: "E cel mai bun fundaş. Sper că Becali va fi mulţumit"

FC Botoșani

Comentarii

FCSB a reuşit primul transfer al verii şi a bătut palma cu FC Botoşani pentru aducerea lui Joyskim Dawa.

"Copilul a vrut să plece la FCSB. Au fost oferte din ţară de la mai multe cluburi de la alte două cluburi, a fost ceva şi de afară, dar el a vrut în România. Eu l-am sfătuit să meargă la FCSB.

E un mare câştig pentru FCSB, o să vedeţi. Sunt convins că domnul Stoica a zis atunci că nu e bun doar ca să nu-i crească preţul jucătorului. E cel mai bun fundaş.

E un transfer bun şi pentru el, e acceptabil şi pentru FC Botoşani. Nu pot să am pretenţii foarte mari de la un jucător pe care l-am adus abia în urmă cu un an. Noi căutăm jucători buni şi încercăm să-i împlinim puţin, apoi să reuşim să-i vindem. E în beneficiul clubului şi al jucătorului.

Sper ca Gigi Becali să fie mulţumit de acest transfer" , a spus finanţatorul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, pentru Orange Sport.

  • 650 de mii de euro valorează Dawa, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

În vârstă de 26 de ani, Dawa vine la FCSB pentru a face pereche în centrul defensivei cu Denis Haruţ, alături de care a jucat şi la FC Botoşani în sezonul trecut.

FCSB l-a dorit pe Dawa şi în perioada de transferuri din iarnă, dar nu s-a ajuns la niciun acord la momentul respectiv. 

Internaţional cu nouă selecţii în prima reprezentativă a Camerunului, Joyskim Dawa a evoluat în 30 de meciuri în sezonul trecut la Botoşani, în Liga 1. A marcat trei goluri şi a livrat o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: dawa 

viewscnt
Articole similare