Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Măldărăşanu după demiterea de la Astra: "Nu am primit nicio explicaţie!"

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Măldărăşanu după demiterea de la Astra: "Nu am primit nicio explicaţie!"

Astra Giurgiu

Comentarii

În cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport, Marius Măldărăşanu a vorbit despre plecarea sa surprinzătoare de la Astra Giurgiu. Antrenorul i-a explicat moderatorului Alex Rădulescu felul în care s-au petrecut lucrurile

"Normal că am fost surprins, Dani Coman mi-a comunicat că asta este decizia conducerii. Am avut un moment de tăcere pentru că nu mă aşteptam, dar nu am ce să fac, accept, asta este situţia. Nu am primit nicio explicaţie. Mi s-a spus că asta e decizia clubului. Eram sigur că nu este o glumă, pentru că un se fac astfel de glume.

Probabil că în situaţia actuală se vor lega de lipsa mea de experienţă. Vă daţi seama că sunt realist şi echilibrat şi recunosc că am pierdut câteva puncte importante. Probabil că puteam obţine mai mult, dar nu suntem singurii în situaţia asta. Campionatul este echilibrat, multe alte echipe au pierdut puncte în mod neaşteptat"

"Nu mi s-a sugerat ce jucători să introduc, dar cineva avea un interes acolo..."

"Nu vreau să vorbesc despre contractul meu, dar atâta timp cât pui antrenorul de la echipa a doua cu patru zile înainte să înceapă pregătirea, probabil că eu am fost ultima soluţie. Îi mulţumesc lui Dani Coman că mi-a dat această şansă, dar îmi pare rău că nu am fost lăsat să-mi duc munca mai departe. Nu mă întorc la echipa a doua. Nu mi-e teamă de muncă, nu mi-a fost niciodată, am fost şi magazioner la echipa a doua, am fost de toate. Nu caut alibiuri, dar cât timp terenul a fost bun, jocul nostru a fost unul de calitate. Însă noi trebuia să câştigăm meciurile şi dacă jucam în parcare. Nu am ce să-mi reproşez, dar este şi vina mea pentru că am pierdut puncte. Nu mi s-a sugerat niciodată ce jucători să introduc. Mi s-a cerut ca jucătorii tineri să fie promovaţi, dar eu am lucrat la echipa a doua şi îmi doream ca ei să ajungă să joace în Liga 1. Am cerut însă răbdare pentru că aveam de îndeplinit un obiectiv.

Cineva avea un interes personal acolo, la un moment dat toţi jucătorii erau slabi şi ei erau pe locul trei. Nu are importanţă cine, dar am simţit că lucrurile nu sunt ok. Jucătorii mei vă pot confirma. Le-am zis că trebuie să câştigăm pentru că lumea este nemulţumită!" a declarat Măldărăşanu în exclusivitate pentru Telekom Sport

Afla mai multe despre: marius măldărăşanuastra giurgiudemitere 

viewscnt
Articole similare