Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Nicolae Dică după ce preşedintele unui club a declarat că s-a înţeles cu fostul antrenor al FCSB-ului

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Nicolae Dică după ce preşedintele unui club a declarat că s-a înţeles cu fostul antrenor al FCSB-ului

Fotbal intern

Comentarii

Nicolae Dică s-ar fi înţeles cu FC Argeş, club la care a mai lucrat când se afla în Liga a 3-a şi de la care a venit la FCSB. Informaţia a fost dezvăluită de Cristian Gentea, preşedintele echipei din Piteşti. Fostul antrenor a confirmat pentru Telekom Sport că există negocieri.

Nicolae Dică a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de FCSB, dar a declarat în repetate rânduri că se află în negocieri cu mai multe cluburi. Site-ul stiridepitesti.ro citează o declaraţie dată de preşedintele lui FC Argeş, în care susţine că a ajuns la o înţelegere cu fostul antrenor al FCSB-ului:

”Am fost la Bucureşti, am vorbit şi cu Răzvan Burleanu şi ne susţine. Legea Sportului se afla în Camera Deputaţilor şi la acesta am depus un amendament ca şi cluburile de fotbal publice sa poata activa în Liga 1. La acest demers, s-a alăturat şi LPF, care susţine echipe de tradiţie ca FC Argeş şi Petrolul. Ca antrenor, vom merge cu Nicolae Dică”, a declarat Cristian Gentea, citat de stiridepitesti.ro.

Contactat de Telekom Sport, Nicolae Dică a confirmat negocierile, dar spune că încă n-a luat o decizie: ”Sunt discuţii, urmează să iau o decizie în funcţie de ce se va întâmpla la club”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport. Fostul atacant vrea astfel să se asigure că echipa are drept de promovare în Liga 1, dar şi că nu vor exista probleme financiare.

FC Argeş a fost prima echipă la care Nicolae Dică a lucrat ca antrenor principal. A pregătit-o din ianuarie 2016 până în vara lui 2017 şi a reuşit să promoveze în liga secundă. Ulterior, a trecut la FCSB.

Afla mai multe despre: nicolae dicafc arges 

viewscnt
Articole similare