Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Nistor după oferta făcută de FCSB. Mesaj pentru fanii care i-au propus mărirea salariului

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Nistor după oferta făcută de FCSB. Mesaj pentru fanii care i-au propus mărirea salariului

Superliga

Comentarii

Dan Nistor a reacţioant pentru Telekom Sport după apariţia în presa a zvonurilor privind transferul său la FCSB şi intervenţia fanilor din Ştefan cel Mare, care au anunţat că vor să redirecţioneze toţi banii strânşi în programul socios lansat în acest an.

Mijlocaşul de 30 de ani respinge din start varianta propusă de fani, considerând că nu mai e nevoie ca aceştia să-şi arate aprecierea faţă de el. Aşteaptă însă un semn din partea clubului.

În plus, Nistor a ţinut să dezmintă zvonurile conform cărora nu a vrut să se mai antreneze pentru a forţa clubul să-l lase să se transfere la clubul rival.

"Le mulţumesc fanilor pentru iniţiativă! Este un lucru remarcabil, dar în niciun caz nu vreau banii acestora! Este vorba de aprecierea clubului, aprecierea fanilor o am!

Nici nu s-a pus problema să nu mă antrenez pentru că îmi respect munca şi clubul pentru care joc. Am vrut să clarific şi această situaţie!"
, a declarat Dan Nistor pentru Telekom Sport.

FCSB a oferit iniţial 500.000 de euro, plus un jucător, pe albanezul Kamer Qaka, în schimbul lui Nistor, după care Gigi Becali a anunţat că e dispus să crească suma la 750.000 de euro, fără însă să îl mai includă în afacere şi pe mijlocaşul venit în această vară de la Iaşi. Nistor ar urma să încaseze 20.000 de euro pe sezon la FCSB, plus o primă de instalare de 100.000 de euro.

58 de meciuri are Nistor la Dinamo, în toate competiţiile. Ajuns căpitan al roş-albilor, mijlocaşul a marcat 8 goluri şi a oferit 18 pase decisive
 

Afla mai multe despre: fcsbnistordinamotransfer 

viewscnt
Articole similare