Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie dinspre FRF după ce UEFA l-a absolvit de vină pe Sebastian Colţescu: "O soluţionare justă! N-am văzut niciun fel de tentă rasistă"

EXCLUSIV | Prima reacţie dinspre FRF după ce UEFA l-a absolvit de vină pe Sebastian Colţescu: "O soluţionare justă! N-am văzut niciun fel de tentă rasistă"

Fotbal intern

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a vorbit la Telekom Sport despre prima decizie luată de UEFA în cazul scandalului din jurul lui Sebastian Colţescu. Vochin crede că soluţia oferită de ispectorul care s-a ocupat de cazul lui Colţescu în primă instanţă e una justă şi a spus că, din punctul său de vedere, n-a fost vorba de rasism în cuvintele folosite de arbitrul român la adresa lui Pierre Webo.

Inspectorul UEFA care s-a ocupat de cazul scandalului din jurul lui Sebastian Colţescu la meciul PSG - Başakşehir a trimis o primă concluzie către şefii forului continental. Aceasta fiind că Sebastian Colţescu nu a fost rasist în exprimare când s-a referit la Pierre Webo. În acest context, Andrei Vochin a oferit o primă reacţie legată de acest subiect la Telekom Sport.

"Cred că e o soluţionare justă. Aşa cum am afirmat şi a doua zi (n.r. - după incident), nu am văzut niciun fel de tentă de rasism. A fost doar o exprimare care putea fi evitată, într-un loc unde problemele de rasism sunt atât de mari. Din punctul meu de vedere, n-a fost vorba de rasism, în niciun caz. Simţeam că lucrurile merg în zona normală, în primele ore, zile, după eveniment, reacţiile au fost pe bază emoţională.

Echilibrul ar trebui să ne guverneze pe toţi şi cred că ar trebui să aflăm povestea din mai multe puncte de vedere", a spus Andrei Vochin, la Telekom Sport.

Turcii continuă războiul cu Sebastian Colţescu!

Deşi UEFA a stabilit, în primă fază, că Sebastian Colţescu nu a fost rasist, turcii aşteaptă alt deznodământ şi anunţă ancheta continuă.

"Pozitia pe care PSG şi Başakşehir au avut-o împotriva rasismului a intrat în istoria ca o zi specială. A avut un ecou incredibil în lume. Am primit o scrisoare de la preşedintele UEFA, Ceferin. Inspectorul şi-a finalizat ancheta şi i-a trimis pe arbitri către Consiliul Disciplinar UEFA. Acum vom aştepta rezultatul. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem cum UEFA va rezista în lupta contra rasismului. Noi am depus cerere ca cei doi arbitri (n.r. - Sebastian Colţescu şi Octavian Şovre) să fie suspendaţi pe viaţă", a spus Goksel Gumusdag, pentru ajansspor.com.

Afla mai multe despre: andrei vochinsebastian coltescufrfscandalrasism 

viewscnt
Articole similare