Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie oficială din interiorul lui Dinamo după anunţul că Nistor semnează cu Craiova! Florin Prunea a rupt tăcerea

EXCLUSIV | Prima reacţie oficială din interiorul lui Dinamo după anunţul că Nistor semnează cu Craiova! Florin Prunea a rupt tăcerea
Comentarii

Florin Prunea (51 de ani), preşedintele lui Dinamo, a oferit, pentru Telekom Sport, prima reacţie oficială după anunţul plecării lui Dan Nistor din Ştefan cel Mare. Fostul portar spune că nu ştie nimic despre acest lucru, iar plecarea căpitanului "câinilor" ar fi o mare greşeală. Preţul de 300.000 de euro, pe care oltenii l-ar fi plătit pe Nistor, este catalogat drept "penibil, jenant".

Dan Nistor are 31 de ani şi în acest campionat a jucat în 16 partide şi a marcat patru goluri. Şansele scăzute la play-off, certurile cu fanii şi restanţele salariale l-au făcut pe Nistor să vrea transferul în Bănie. La Craiova ar urma să semneze un contract prin care să câştige aproape 20.000 de euro pe lună, cu 5.000 de euro de mai mult ca la Dinamo. Luni ar fi ziua decisivă. Prunea a reacţionat ferm.

"Cu mine, Florin Prunea, nu a discutat nimeni despre o plecare a lui Dan Nistor de la Dinamo. Sunaţi la domnul Negoiţă, bănuiesc că vă răspunde. Nistor ar fi o pierdere foarte mare pentru noi. Din punctul meu de vedere, Dan Nistor este netransferabil. Mai avem de luptat, avem patru etape hotărâtoare şi avem nevoie de un fotbalist ca el. Noi trebuie să obţinem maxim de puncte, iar celelalte să se încurce. E clar că programul nostru este foarte dificil.

Noi trebuie să facem altceva pentru a găsi un alt Nistor, dacă va pleca. În campionatul intern, nu mai găseşti un al jucător ca el. 300 de mii de euro? Este o sumă penibilă! Jenantă! Un jucător ca el nu poate costa atât de puţin. Este o jignire la adresa suporterilor, a tot ceea ce înseamnă Dinamo. Noi nu suntem rivali acum cu Craiova. Ei au stadion, au meci de meci fani mulţi la meci, au buget de cinci ori mai mare ca noi. Nu ne putem compara cu ei în acest moment.



Este jenant însă să cumperi de la Dinamo cu 300 de mii. Păi au dat 250 de mii pe Qaka de la Iaşi, nu putem să facem o asemenea greşeală. Repet, din punctul meu de vedere este o mare greşeală. Iar preţul este jenant. El nu poate forţa o plecare, pentru că se află sub contract"
, a spus Florin Prunea, vineri, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin pruneadan nistortransferdinamocraiova 

viewscnt
Articole similare