Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primul diagnostic pentru Ciprian Deac, după accidentarea suferită în meciul cu Malmo

EXCLUSIV | Primul diagnostic pentru Ciprian Deac, după accidentarea suferită în meciul cu Malmo

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a oferit la Telekom Sport primele informaţii despre accidentarea suferită de Ciprian Deac, în partida retur cu Malmo, în urma căreia campioana României a ratat calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Mijlocaşul în vârstă de 32 de ani s-a accidentat în minutul 34, la faza în urma căreia s-a acordat lovitura liberă din care Damjan Djokovic a deschis scorul, şi a fost înlocuit de Sebastian Mailat, nouă minute mai târziu. Oficialul CFR-ului a dezvăluit, la finalul meciului, că fotbalistul a suferit o entorsă la genunchi.

"Are o entorsă de genunchi. El a fost operat la celălalt genunchi. Mâine îi vom face un RMN şi vom vedea. La cald nu putem şti. Să sperăm că nu va fi ceva grav", a declarat Iuliu Mureşan, la Telekom Sport.

Formaţia CFR Cluj a remizat cu echipa suedeză Malmo, scor 1-1, miercuri, în deplasare, dar a ratat calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. În tur, la Cluj, Malmo s-a impus, scor 1-0. Campioana României va continua însă în competiţiile europene şi evolua în turul trei preliminar al Ligii Europa.

Afla mai multe despre: muresandeacaccidentare 

viewscnt
Articole similare