Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Proiectul ”Doar Dinamo Bucureşti” naşte speranţă în Ştefan cel Mare: ”E impresionant şi fără precedent. Ne obligă pe toţi!”

EXCLUSIV Proiectul ”Doar Dinamo Bucureşti” naşte speranţă în Ştefan cel Mare: ”E impresionant şi fără precedent. Ne obligă pe toţi!”
Comentarii

Florin Prunea a vorbit în exclusvitate pentru Telekom Sport despre meciul cu Astra (2-0 pentru Dinamo), dar şi despre proiectul ”Doar Dinamo Bucureşti” iniţiat de fanii echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

”Am întâlnit o echipă foarte bună, dar cred că oricine ar fi venit în această seară în Ştefan cel Mare nu avea nicio şansă. Băieţii au făcut o pregătire foarte bună şi le-a venit şi o injecţie financiară, un salariu, iar acest lucru s-a văyut. Au fost liniştiţi, ambiţionaţi şi trebuie să o ţină tot aşa” a mărturisit Florin Prunea, în exclusivitate pentru Telekom Sport, după meci.

El l-a felicitat pe Ovidiu Haţegan pentru prestaţia sa din acest meci: ”Când arbitrează Haţegan nu ai ce să reproşezi, a fost un arbitraj impecabil. Linişte nu prea avem, urmează meciul cu Voluntari. Meci important, puncte mari, trebuie să continuăm pe aceeaşi linie, să prindem încredere”

Alexandru Anghel, membru al boardului Doar Dinamo Bucureşti, a prezentat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, detalii cu privire la preluarea de către fani a zece la sută dintre acţiunile clubului de fotbal din Şoseaua Ştefan cel Mare: ”Am rămas impresionat, este fără precedent, este ceva care în România nu s-a mai întâmplat. Asta arată cât de iubită este această echipă de către fani. Şi asta ne obligă pe toţi, începând de la noi până la ultimul angajat” a explicat Florin Prunea.

Transferurile făcute de Dinamo i-au lăsat o impresie plăcută preşedintelui dinamovist: ”Cred că au făcut o partidă foarte bună şi Christian şi Lukas, evoluţii bune. Nu a fost simplu, mai ales pentru Christian, care a făcut patru antrenamente cu echipa. Dar îl ştiam, l-am urmărit, e un jucător pe care ni l-am dorit. Se vedea că are calitate , dar uşor, uşor o să poată şi mai mult.”

Cum l-a simţit pe Dusan Uhrin în perioada aceasta? ”Preocupat, foarte preocupat. Nu este întâmplător jocul nostru. Am încercat să stăm departe de toate problemele de care s-a vorbit. Acum este linişte, cu siguranţă la licenţă nu mai avem probleme. S-a mai achitat un salariu, mai avem o singură lună restanţă, dar în cel mai scurt timp se va achita şi aceea şi trebuie să intrăm pe un făgaş normal” a mai adăugat Florin Prunea pentru Telekom Sport.

Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Perovic ’65 (penalti) şi Grigore ’73.

Afla mai multe despre: florin pruneadinamo 

viewscnt
Articole similare