You are here:

EXCLUSIV | Rădoi, o altfel de analiză despre jucătorul dorit insistent de Becali: ”Nu este compatibil cu jocul FCSB-ului”

EXCLUSIV | Rădoi, o altfel de analiză despre jucătorul dorit insistent de Becali: ”Nu este compatibil cu jocul FCSB-ului”

Superliga

Comentarii

Mirel Rădoi, fostul mare căpitan al FCSB-ului, este de părere că Pintilii ar trebui să fie liderul din vestiarul echipei lui Dică. Fostul internaţional român mai spune că FCSB nu are nevoie de un atacant de stilul lui Adam Nemec.

Mirel Rădoi a făcut pentru Telekom Sport o analiză a situaţiei de la FCSB, acolo unde antrenează bunul său prieten, Nicolae Dică. Fostul căpitan al FCSB-ului este de părere că Dică mai are nevoie de un atacant şi un fundaş, în condiţiile în care Alibec este total ieşit din formă, iar Planic s-a accidentat grav şi va lipsi cel puţin două luni. În plus, Rădoi este de părere că Gnohere n-ar trebui vândut în această iarnă, deoarece FCSB ar avea mari probleme în atac. Golgheterul Ligii 1 este în atenţia mai multe cluburi, după forma excelentă arătată în ultima perioadă.

De ce fel de transferuri are nevoie FCSB?
Eu cred că, în acest moment, depinde foarte mult de ce se va întâmpla cu Alibec şi de cum se simte Planic (n.r. accidentat). Eu cred că astea sunt posturile unde pot avea probleme şi la ”dubla” cu Lazio.

Nemec este bun pentru FCSB? Unii îl recomandă, alţii nu
Este un jucător interesant, dar, din punctul meu de vedere, nu e compatibil cu ce joacă Steaua. Steaua are nevoie de un atacant de genul lui Gnohere. N-are nevoie de un atacant care să iasă în lateral, pentru că Steaua deja în acele zone în benzi are jucători foarte buni, care pot creea oricând panică în apărarea adversă. Aşa că eu cred că nu e compatibil cu jocul Stelei.

Ar trebui Gnohere să mai rămână? Este golgheterul campionatului...
Doamne fereşte să plece în acest moment, pentru că Alibec nu e în formă foarte bună şi, plecând Gnohere, nu ştiu ce ar putea să se producă în atac. Florinel, am văzut că nu e poziţia lui, Tănase - la fel. Are puţine soluţii.

Atârnă greu banderola de căpitan la FCSB? Când i-a dat-o patronul lui Alibec, după 2-3 etape...
Eu cred că s-a considerat o responsabilizare mai mare a lui Alibec, dar, în acelaşi moment, s-a creeat o problemă în vestiar. Eu cred că unicul poate să fie Pintilii. E singurul care poate aduce echilibru echipei. E singurul care poate ţine un discurs impunător în vestiar, fără a înjura, a da din mâini şi a da cu pumnul în masă. Eu cred că atunci nu i s-a făcut neapărat un bine lui Alibe, cat un rău echipei şi lui Pintilii.

Se vorbeşte mult despre banderolă. A ajuns pe braţul unui jucător tânăr, Tănase. N-are FCSB nevoie de un jucător experimentat ca Pintilii?
Nu ştiu dacă vârsta e cea care decide. Eu îl văd pe Pintilii, pentru că e un jucător care poate impune respect în vestiar. Prin ceea ce declară după meciuri, ce face în timpul meciurilor şi atunci cred că cel mai potrivit e Pintilii. Asta îmi dă mie încredere, din ce văd din exterior.

Afla mai multe despre: mirel radoifcsbliga 1alibec 

viewscnt
Articole similare