Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rămân Anton şi Sorescu la Dinamo după ce clubul a intrat în insolvenţă? ”Oricine poate să plece!” Ce a spus Iuliu Mureşan

EXCLUSIV | Rămân Anton şi Sorescu la Dinamo după ce clubul a intrat în insolvenţă? ”Oricine poate să plece!” Ce a spus Iuliu Mureşan
Comentarii

Iuliu Mureşan a vorbit în cadrul emisiunii Euro Center de la Telekom Sport despre situaţia situaţia dificilă de la Dinamo.

Noul oficial al lui Dinamo a vorbit despre situaţia clubului, care se confruntă cu probleme grave financiare şi a intrat în insolvenţă. Întrebat dacă echipa din Ştefan cel Mare poate să vândă jucători, Mureşan a spus că Dinamo poate să facă asta, dar trebuie să îşi păstreze fotbaliştii esenţiali. De asemenea, el speră ca Paul Anton şi Deian Sorescu să rămână în continuare la club. 

”Dinamo poate să vândă jucători, dar trebuie să avem grijă să nu pierdem fotbaliştii pe care vrem să îi păstrăm. Anton este printre primii 4 mijlocaşi din ţară şi la fel şi Sorescu. A dat goluri, are spirit. Deci sunt după părerea mea, cei mai valorosi jucători de la Dinamo. 

”Ei vor rămâne!”

Ei vor rămâne. Cel puţin aşa sper. Păi, acum, orice jucător poate să plece în perioada de transfer, niciodată nu eşti sigur. Dacă va veni o ofertă bună, ne va ajuta şi pe noi. Suntem deschişi, dacă vom avea oferte clare concrete pentru club”, a spus Iuliu Mureşan, pentru TelekomSport. 

Iuliu Mureşan a acceptat propunerea de a prelua funcţia de administrator special al lui Dinamo, echivalentul celei de preşedinte de club. Dinamo a intrat în insolvenţă, dar suporterii au primit o veste bună. Iuliu Mureşan, cel care a menţinut-o pe CFR Cluj la un nivel ridicat, deşi se afla în insolvenţă, a acceptat să vină administrator special la echipa din Ştefan cel Mare.

Mureşan este unul dintre cei mai cunoscuţi conducători din România şi este cel care, alături de Arpad Paszkany, a transformat-o pe CFR Cluj într-o echipă de top în fotbalul din România. 

Afla mai multe despre: iului mureşan-dinamo-liga 1 

viewscnt
Articole similare