You are here:

EXCLUSIV | Rămas liber de contract, Gardoş a vorbit despre viitorul său: "Din ţară iau în calcul doar Craiova". Ce le lipseşte oltenilor ca să se lupte la titlu

EXCLUSIV | Rămas liber de contract, Gardoş a vorbit despre viitorul său: "Din ţară iau în calcul doar Craiova". Ce le lipseşte oltenilor ca să se lupte la titlu
Comentarii

Florin Gardoş a rămas liber de contract, în această vară, după patru ani în care a jucat doar 18 meciuri la Southampton. Fundaşul în vârstă de 29 ani a mărturisit, miercuri, că încă nu a luat o decizie în privinţa viitoarei sale echipe, dar a recunoscut că formaţia CS Universitatea Craiova, unde a evoluat în cea de-a doua parte a sezonului recent încheiat, reprezintă prima opţiune pentru el.

Gardoş a rămas plăcut impresionat de scurta perioadă petrecută la Craiova, timp în care a jucat în patru meciuri.

"Din prima clipă am rămas uimit de cum m-au primit oamenii. Mă întâlneam cu oamenii pe stradă şi-mi spuneau: <<Mulţumim că ai ales Craiova!>>. Contează foarte mult această atmosferă. Când alegi să mergi într-un loc, astea sunt criteriile: condiţii de antrenament, suporteri şi bani", a spus Gardoş, la Telekom Sport.

Fundaşul în vârstă de 29 de ani crede că singurul minus al grupării craiovene este bugetul salarial. Chiar şi aşa, el a dezvăluit că în ţară ar juca, în acest moment, doar pe "Ion Oblemenco".

"Condiţiile sunt foarte bune pentru Liga 1! În acest moment, cea mai frumoasă atmosferă la meciurile de acasă e la Craiova. Banii nu sunt la nivelul FCSB-ului sau Clujului. Dacă vrei să atragi jucători, trebuie să ridici puţin nivelul. Eu am câştigat bani mulţi în Anglia, iar pentru mine e important să joc în momentul de faţă. Craiova e prima mea opţiune. Iau în calcul şi varianta străinătate. În România, doar la Craiova", a adăugat fundaşul central.

Afla mai multe despre: gardoscraiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare