Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rapid ar fi putut avea un super jucător în lupta pentru promovare: "Dacă ar fi fost dorit de la început, ar fi semnat!"

EXCLUSIV | Rapid ar fi putut avea un super jucător în lupta pentru promovare: "Dacă ar fi fost dorit de la început, ar fi semnat!"

Rapid

Comentarii

Daniel Niculae (37 de ani), fostul jucător şi preşedinte al Rapidului, a vorbit într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport despre posibilitatea ca Gabi Tamaş (35 de ani) să fi ajuns la Rapid, după ce a plecat de la Astra. Fostul atacant din Giuleşti e de părere că, dacă ar fi fost dorit de la început, Tamaş n-ar fi avut nicio problemă să semneze cu Rapid şi bifeze toate cele trei mari echipe din Bucureşti în CV-ul său.

Rapid a căutat soluţii să-şi întărească echipa pentru a ataca din nou promovarea în Liga 1 şi s-a spus că Gabi Tamaş ar putea fi una dintre soluţii. Însă, până la urmă fostul fundaş de la Dinamo şi FCSB a semnat cu U Cluj şi va juca tot în Liga 2 în acest sezon, după ce a evoluat la Astra în cel trecut.

Daniel Niculae a spus pentru Telekom Sport dacă Rapid l-ar fi dorit din momentul în care a rămas liber de contract, după despărţirea de Astra, Gabi Tamaş ar fi semnat cu Rapid. "Nu ştiu cât a fost dorit Gabi, dacă era dorit de la început, probabil ar fi semnat şi cu Rapid, nu cred că ar fi fost un impediment pentru el", a spus Daniel Niculae, într-un interviu acordat Telekom Sport, pentru ca apoi să vorbească despre accidentarea suferită de Tamaş în meciul cu Aerostar Bacău, din prima etapă a noului sezon de Liga 2.

"Îmi pare rău de accidentare, chiar nu ştiu ce fel de accidentare, accidentările la genunchi pot fi mult mai grave, sper să nu fie nimic grav pentru că este un jucător valoros şi am văzut că cei de la U Cluj au transferat foarte mulţi jucători cu experienţă, este clar obiectivul lor şi nu-şi mai permit să facă paşi greşiţi, clar obiectivul lor e promovarea", a mai spus Daniel Niculae.

Dacă ar fi ajuns la Rapid, Gabi Tamaş ar fi bifat toate cele trei mari echipe din Bucureşti în CV: FCSB, Dinamo şi Rapid.

Până să ajungă la U Cluj, Tamaş a negociat şi cu Dinamo, însă în cele din urmă a semnat cu echipa de pe Cluj Arena.

Afla mai multe despre: gabi tamasrapiddaniel niculae 

viewscnt
Articole similare