adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV Rapid, lecţie de fair-play: ''Acceptăm să amânăm meciul cu Universitatea Craiova. Noi nu vrem să beneficiem de problema lor''

EXCLUSIV Rapid, lecţie de fair-play: ''Acceptăm să amânăm meciul cu Universitatea Craiova. Noi nu vrem să beneficiem de problema lor''

Rapid

Comentarii

Universitatea Craiova trebuia să se afle în Turcia până pe 20 ianuarie, pentru cantonamentul de iarnă, dar s-a întors mai devreme în România, unul dintre motive fiind pozitivarea mai multor membri cu COVID-19.

EXCLUSIV Rapid, lecţie de fair-play: ''Noi nu vrem sa beneficiem de o problema a lor. Acceptăm să amânăm meciul cu Universitatea Craiova''

Universitatea Craiova are probleme. Mai mulţi fotbalişti au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19 la întoarcerea din cantonament.

Mihai Rotaru, finanţatorul oltenilor, nu a ascuns faptul că se teme să nu apară şi alte cazuri cu infectări în zilele următoare şi astfel meciul cu Rapid să fie amânat. Disputa cu giuleştenii, prima oficială din 2022, este programată sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Rotaru ar vrea ca meciul să fie amânat cu două zile. Victor Angelescu, finanţatorul echipei Rapid, este de acord nu propunerea oltenilor şi a oferit  adevărată lecţie de fair-play!

''Oficial nu sţiu să vă spun dar am discutat cu cei de la Craiova care vor să amâne meciul şi noi am fost de acord. Pentru că aşa ni se pare normal, trecem printr-o perioadă foarte grea. Noi nu vrem să beneficiem de o problemă a lor, noi vrem să jucăm cu Universitatea Craiova. 

Vrem să amânăm meciul cu două zile, mi se pare ceva normal. Eu cred ca şi suporterii vor aprecia. Pentru că e un derby adevărat. Trecem prin pandemia asta şi aşa este normal. Dar acum nu ţine doar de noi.

Noi nu avem cazuri de COVID, la noi toţi jucătorii sunt vaccinaţi. Vom vedea ce se va întâmplă! Noi ne-am testat şi la întoarcere cu PCR şi suntem toţi negativi. A fost zbor direct şi asta ne interesa mai mult decât altceva. De asta am plecat toate echipele cu charter'', a declarat Victor Angelescu, finanţatorul echipei Rapid, pentru telekomsport.ro. 

Despre cantonamentul din Antalya: ''Noi nu am avut probleme. Am jucat toate meciurile. Condiţiile au fost foarte bune. Ne-a ieşit bine, eu aşa zic. Suntem mulţumiţi de acest cantonament''.

viewscnt
Articole similare