Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răspunsul misterios oferit de Florin Prunea în privinţa plecării de la Dinamo! Oficialul a recunoscut problemele: "Eu sunt pus într-o situaţie dificilă"

EXCLUSIV | Răspunsul misterios oferit de Florin Prunea în privinţa plecării de la Dinamo! Oficialul a recunoscut problemele: "Eu sunt pus într-o situaţie dificilă"

Superliga

Comentarii

Preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat echipa în ultima parte a anului. De asemenea, oficialul nu a putut spune sigur daca va mai rămâne în club şi pentru restul sezonului.

Ultimele trei înfrângeri consecutive în Liga 1 au scăzut şansele la play-off, iar Dinamo se confruntă şi cu alte probleme: "Eu sunt pus într-o situaţie dificilă, pentru că am stat tot timpul lângă ei şi i-am asigurat că îşi vor primi drepturile financiare. Cu siguranţă şi le vor primi, ştiţi foarte bine că regulamentul este unul clar şi nu lasă loc de interpretări. Vine şi licenţierea... 

Am încercat, dar nu cred că am reuşit, toţi cei care suntem lângă echipă şi care zi de zi suntem la Săftica, am încercat să despărţim puţin latura financiară de cea sportivă. Din păcate, se pare că nu am reuşit şi mie îmi pare extrem de rău de această chestiune", a declarat Prunea.  

În schimb, întrebat dacă va mai rămâne în conducerea lui Dinamo şi pentru restul sezonului, fostul portar a dat un răspuns misterios: "Să vedem, vom vedea după reunirea echipei", a mai spus preşedintele clubului.  

Dinamo e pe locul nouă în Liga 1, cu 28 de puncte, la şapte puncte de Viitorul, care e pe şase, iar şansele "câinilor" au scăzut dramatic după ultimele trei înfrângeri consecutive din campionat

 

Afla mai multe despre: florin pruneadinamopresedinte dinamodinamo liga 1 

viewscnt
Articole similare