Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răstunare de situaţie în cazul Fortes! Impresarul fotbalistului neagă înţelegerea cu FCSB: ”Jucătorul nu ştie nimic despre acest transfer”

EXCLUSIV |  Răstunare de situaţie în cazul Fortes! Impresarul fotbalistului neagă înţelegerea cu FCSB: ”Jucătorul nu ştie nimic despre acest transfer”

FCSB

Comentarii

Dat ca sigur de Gigi Becali la FCSB, transferul atacantului Carlos Fortes de la Gaz Metan Mediaş pare să intre în impas. Agentul fotbalistului a negat mutarea, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Finanţatorul FCSB a confirmat în cursul zilei de luni transferul lui Carlos Fortes la FCSB, atacant care a lucrat cu Mihai Teja în prima parte a sezonului la Gaz Metan Mediaş. Jucătorul urma să fie împrumutat până în vară la FCSB, iar atunci vicecampioana îl putea cumpăra cu 300,000 de mii de euro. 

Informaţia este însă negată de agentul fotbalistului, impresarul Pedro Torrão, care a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport că fotbalistul nu ştie nimic despre o trecere la FCSB şi nu a semnat pentru formaţia lui Gigi Becali:

"Noi nu am fost contactaţi de nimeni de la FCSB. Nici eu, nici jucătorul pe care îl reprezint. Am văzut că s-a vorbit şi de salariul pe care îl va avea Carlos şi despre alte lucruri, însă noi nu ştim nimic. S-au înţeles cluburile, dar jucătorul nu ştie despre aşa ceva. El se afla sub contract cu Gaz Metan. Ştiu că au fost oferte şi că a existat una concretă de la FCSB, însă, repet, cu noi nu a vorbit nimeni în momentul de faţă. Jucătorul respectă programul de antrenamente aici la Mediaş" , a declarat impresarul lui Fortes, Pedro Torrão pentru Telekom Sport.

Vârful născut la Lisabona a fost adus de Gaz Metan Mediaş în vara anului trecut, după despărţirea de clubul portughez FC Vizela

Afla mai multe despre: carlos fortesgaz metanfcsbpedro torrao 

viewscnt
Articole similare