You are here:

EXCLUSIV | Răsturnare incredibilă de situaţie la FCSB. Ce îi pregăteşte Gigi Becali lui Mihai Teja: "Lumea îl ştie!"

EXCLUSIV | Răsturnare incredibilă de situaţie la FCSB. Ce îi pregăteşte Gigi Becali lui Mihai Teja: "Lumea îl ştie!"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul fotbalist Robert Ilyeş, campion al României cu Rapid, în sezonul 2002-2003, nu crede în vorbele finanţatorului echipei FCSB, Gigi Becali, care susţine că îi va da mână liberă noului antrenor, Mihai Teja, până la finalul sezonului.

"Asta cred că durează vreo trei, patru zile, până la primul meci. Lumea îl ştie pe domnul Becali şi nu cred că rezistă mai mult de o etapă sau două", a declarat Robert Ilyeş, pentru Telekom Sport.

La un an şi jumătate de la preluarea echipei, Nicolae Dică a fost obligat de Gigi Becali să demisoneze de la FCSB după înfrângerea suferită, pe teren propriu, cu 2-0, de CFR Cluj, în etapa a 21-a a Ligii 1. Clujenii au încheiat 2018 pe primul loc în clasament, cu un avans de şase puncte faţă de rivala FCSB.

Becali s-a reorientat către Mihai Teja (40 de ani), care le-a mai pregătit până acum pe U Cluj, România U21, Dinamo, Pandurii şi Gaz Metan. Pe lângă Teja, pe lista lui Becali s-au mai aflat Edi Iordănescu şi Dan Alexa.

Ilyeş s-a referit şi la situaţia marii rivale a FCSB-ului, Dinamo, care este cât pe ce să rateze play-off-ul, pentru al doilea sezon la rând. Cu cinci etape înainte de finalul sezonului regulat, "câinii" ocupă locul al 11-lea, la nouă puncte de zona play-off-ului.

"Cunosc situaţia de la Dinamo, am văzut şi meciul de la noi (n.r. - Miercurea Ciuc), din Cupa României, şi cred că domnul Rednic are dreptate. Cred că lotul actual trebuie remediat, le trebuie jucători cu experienţă şi cu valoare. Dinamo este Dinamo şi asta spune tot. Numai când pronunţi numele Dinamo. Dacă ne gândim la anii 80-90 este un brand Dinamo. Are dreptate domnul Rednic", a adăugat fostul mijlocaş central, care este în prezent antrenor al echipei U-19 de la Miercurea Ciuc.

Robert Ilyeş merge pe mâna CFR-ului în acest sezon al Ligii 1: "Mie îmi place foarte mult CFR Cluj, pentru că am avut ocazia să lucrez cu domnul Conceicao şi îi cunosc metodele de antrenament. Chiar urmăresc meciurile CFR-ului. Îmi place şi Universitatea Craiova, care joacă un fotbal frumos. Eu cred că titlul se va decide între CFR, FCSB şi Craiova".

Afla mai multe despre: ilyesfcsbbecaliteja 

viewscnt
Articole similare