Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu a recunoscut în direct: "Am avut o ofertă de la un club important din Italia". Ce răspuns a dat antrenorul

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu a recunoscut în direct: "Am avut o ofertă de la un club important din Italia". Ce răspuns a dat antrenorul

Superliga

Comentarii

Răzvan Lucescu a dezvăluit în studioul Telekom Sport că a refuzat o ofertă importantă din Italia în momentul în care a antrenat-o ultima dată pe Rapid. În iunie 2012, Răzvan Lucescu a plecat din Liga I şi a preluat-o pe El Jaish, alături de care a cucerit Cupa Qatarului, în 2013.

"N-a fost vorba de competivitate cu tatăl meu. Nu mi-am plănuit niciodată să fac un anumit lucru, apoi să merg la nivelul următor. Am şi dat exemplu felul în care mi-am ales echipele. Dacă stăi să te gândeşti, e o adevărată nebunie. Inclusiv Qatarul. Eu semnasem în Qatar şi am avut o ofertă din Italia de la un club important. A venit directorul sportiv aici, să discute cu mine, a venit o perioadă să vadă antrenamentele, a fost la antrenamente, a urmărit cum lucram.

Atât că timpul s-a scurs, nu ştiam că se va ajunge la o astfel de situaţie şi am fost obligat să semnez mai devreme în Qatar. Voiam neapărat să plec din ţară. De aia am şi semnat în Qatar. N-am niciun regret. Era cu o săptămână înaintea finalei Cupei României cu Dinamo, cu cinci zile înainte, ne-am văzut la prânz şi mi-a zis: <<Vreau să-ţi spun că sunteţi doi antrenori pe listă, iar tu eşti al doilea. Sunt şanse 5% ca primul să ajungă la echipă, iar al doilea eşti tu>>. Şi primul chiar n-a ajuns, dar le-am zis că n-are rost să mai discutăm. Am semnat deja şi nu pot să mai fac niciun pas" , a declarat Răzvan Lucescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: lucesculiga 1qatarrapid 

viewscnt
Articole similare