You are here:

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, dezvăluiri incredibile din perioada în care era selecţioner: "Unui jucător i s-a spus să se dea accidentat"

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, dezvăluiri incredibile din perioada în care era selecţioner: "Unui jucător i s-a spus să se dea accidentat"
Comentarii

Răzvan Lucescu a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă în cadrul emisiunii Sport Report, iar printre subiectele abordate şi-a făcut loc şi perioada petrecută de Lucescu la echipa naţională şi presiunile pe care le-a avut în acel moment.

"Poziţia de antrenor la echipa naţională e foarte delicată", a spus Răzvan Lucescu, care nu a vrut să dea niciun nume de conducător, dar a recunoscut că a avut o viaţă dificilă din cauza oamenilor cu influenţă din fotbalul românesc: "Mai ales într-o perioadă când erau preşedinţi patroni cu personalitate puternică. Toţi urmăreau interes de a promova jucătorii, de a îi vedea la naţională, au fost multe situaţii. Multe situaţii incredibile, dar au trecut. Ameninţări către jucători să nu vină, crezând că vor veni alţii, poveşti de ale vieţii".

Fără să dea prea multe detalii, Lucescu junior a povestit vag momente care s-au întâmplat la echipa naţională în perioada în care era el selecţioner: "Au fost jucători care mi-au povestit. Să nu se prezinte la naţională, să nu mai joace la naţională cât sunt eu antrenor, unui jucător i s-a spus să se dea accidentat, ca să îl ia pe celălalt că avem interes".

Între 2009 şi 2011 a fost Lucescu selecţionerul României, perioadă în care nu a reuşit să califice naţionala la vreun turneu final. 

Afla mai multe despre: razvan lucescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare